maanantai 6. marraskuuta 2017

Parteeey!

Järjestetty ohjelma tosiaan päättyi iltapalaan, jonka jälkeen ohjelmalehtiseen oli merkitty ”Tanssia aamuun asti”. Ihan aamuun asti ei tanssittu, mutta muutama tunti häissä vielä viihdyttiin.

Menoa ja meininkiä tanssilattialla (kuva jälleen Minttu Saarnilta)
Tässä vaiheessa siirryttiin tunnin mittaisista soittolistoista (joihin olin myös järjestänyt kappaleet omasta mielestäni hyvään järjestykseen) bileet-listaan, jota soitettiin satunnaistoistolla. Pikkuveljeni jatkoi dj-hommia tanssin lomassa soittaen aina toivottuja biisejä – tosin puutteellisesta internet-yhteydestä johtuen hän pystyi soittamaan lähinnä niitä biisejä, jotka löytyivät tuosta koneelle ladatusta bilelistasta. Vaikka siinä oli musiikkia noin kahdeksan tunnin edestä, ihan kaikkia biisejä ei tietenkään löytynyt. Vierailla kyllä oli mahdollisuus vaikuttaa biisilistaan ennen häitä ilmoittautumisen yhteydessä (ilmoittautumislomakkeessamme kysyimme biisitoiveita), mutta ymmärtäähän sen, että tanssin huumassa nousee uusia mielihaluja :D

Jo puolenyön maissa bileissämme kävi melkoinen kato, kun suuri osa lähinnä miehen puolen sukulaisista poistui. Kuuleman mukaan lähdön syynä oli aikaisin iskenyt väsy, joka kuitenkin hotellimatkalla oli kääntynyt taskumattien voimalla uuteen nousuun, ja bileet jatkuivat hotellin baarissa. Myös monet tamperelaiset lähtivät tässä vaiheessa kotiin, jottei kotiin pääsy venynyt liian myöhälle (Ikaalisista ajaa kuitenkin tunnin verran Tampereelle).

Mutta kuten sitä sanotaan: Väki vähenee, pidot paranee. Tanssilattialla meininki pysyi siis yhä hyvänä vielä pari tuntia. Pitkä päivä vaati kuitenkin veronsa, ja kun aloimme itse suunnitella lähtöä puoli kahden maissa, paikalla oli enää minun perheeni ja sukulaisia enimmäkseen äitini puolelta, eli heitä, jotka on ennenkin havaittu kestäviksi juhlijoiksi. Havaitessaan meidän olevan poistumisaikeissa hekin alkoivat tekemään lähtöä (keräten matkaeväitä sekä holittomista juomista että herkkubuffetista), ja juhlapaikan sulkemisesta vastanneet vanhempani pääsivät hekin mökilleen pian kahden jälkeen.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja parhaat asiat menevät ohi tosi nopsaan - niin myös hääpäivä! (Kuva: Minttu Saarni)

Toisaalta olin hieman pettynyt näinkin aikaiseen lopetukseen, mutta toisaalta:

Olen havainnut tämän pitävän aika hyvin paikkansa! (Kuva)
Sitä paitsi seuraavana päivänä tavattiin vielä paljon hääväkeä Ikaalisten kylpylän aamiaisbuffetissa, jonne mekin suuntasimme, vaikkemme kylpylässä yöpyneetkään. Mutta siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti