sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Iltapala

Heittojen jälkeen tanssit jatkuivat taas noin tunnin verran, minkä jälkeen, noin kello kymmeneltä, oli iltapalan vuoro. Iltapala sisältyi meillä jo pitopalvelumme Pitokauhan ensimmäiseen tarjoiluun, ja kun hinta oli senkin kanssa oikein edullinen, ei päätöstä kauan tarvinnut pähkäillä. Toki iltapalan puolesta puhui myös se, että suunnitelma oli juhlia myöhään yöhön, eikä meillä ollut mitään käryä Ikaalisten ruokatarjonnasta yöaikaan. Emmehän toki halunneet kenenkään lähtevän aikaisin vain nälän takia :D

Kuva: Minttu Saarni
Iltapala oli myös sisällöltään täsmälleen se, jota Pitokauha ensimmäisessä tarjouksessaan ehdotti: tortilloja! Ne sopivatkin meille oikein hyvin, koska syömme tosi usein tortilloja muutenkin (melkein aina lauantai-iltaisin). Täytteinä oli mustapapukastiketta, salaattia, kurkkua, tomaattia, punasipulia, kermaviilikastiketta ja tomaattisalsaa, ja jokainen sai koota mieleisensä.

Ainut mikä tortilloissa etukäteen mietitytti, oli se, että mahtaisivatko ne sotkea kaikkien juhlavaatteet. Varmasti vahinkoja sattui (kun juomatkin oli jo kauan sitten korkattu), mutta isompia ongelmia ei kantautunut meidän korviimme. Omakin pukuni pysyi vitivalkoisena, joten todistettavasti tortilloja voi syödä myös häissä!

Iltapala oli "ohjelmanumeroistamme" viimeinen, ja sen jälkeen vuorossa oli enää musiikkia, tanssia ja vapaata hengailua. Mitään kovin ihmeellistä ei enää tapahtunutkaan, mutta kirjoittelen vielä yhden postauksen hääpäivän viimehetkistä - niistä siis lisää ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti