tiistai 18. heinäkuuta 2017

Valokuvanurkkaus

Pöydistä löytyneiden hääbingon ja hääparin tervehdyskorttien lisäksi vieraiden toivottiin viihtyvän eteisaulassa sijainneessa valokuvanurkkauksessa. Kuvista (noin 400 kpl) päätellen siellä viihdyttiinkin:


Valokuvanurkkauksen olimme virittäneet eteisaulan lipunmyyntikioskiin, joka toimi tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Tekninen toteutus nojasi omaan järjestelmäkameraamme ja sen itselaukaisimeen, joka oli teipattu tuohon pöytään kiinni. Tämä viritelmä toimi muuten ihan hyvin, paitsi että jossain vaiheessa iltaa kameraa oli töytäisty niin, että se kuvasi enemmän vasemmalta kuin oikealta - eli joissakin kuvissa näkyy yhdeltä laidalta reilusti seinää eikä toisessa laidassa seisovia ihmisiä lainkaan. Onneksi näitä kuvia ehti tulla aika vähän ennen kuin kamera oli taas palautettu paikoilleen.


Taustaksi kärrättiin vihkitaustanakin toiminut valoverho - se olikin yksi syy pystyttää koko nurkkaus; ettei kaikki verhoon käytetty aika ja raha jäisi vain vihkitilaisuuden iloksi. Propseiksi päädyin lopulta hankkimaan niitä kaikkein tavallisimpia tikkuversioita, kun totesin niiden sopivan parhaiten näyttävän verhon kaveriksi. Hyväkuntoinen setti löytyi edullisesti hääkirppikseltä, ja tikut sai mielestäni kivasti esille koristelemiini lasipurkkeihin.

Parhaat otokset (eli lähes kaikki) lähetettiin kiitoskorttien mukana paperikuvina niissä esiintyville henkilöille, minkä lisäksi latasin kaikki kuvat nettiin vierasgalleriaamme. Niistä voisi itsellekin tehdä erillisen albumin hääkuvien lisäksi - ihania kuvia meille tärkeistä ihmisistä!

Täältä siis vahva suositus valokuvanurkkaukselle!

Postauksen kuvat Minttu Saarnilta.

2 kommenttia:

  1. Täydellinen paikka photoboothille tuo lippukioski! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sen olemassaolo olikin yksi hyvä syy pystyttää photobooth :)

      Poista