maanantai 27. helmikuuta 2017

Marrassulhasen polttarit

Häitä edeltäneeltä ajalta on käsittelemättä enää miehen polttarit, joista nyt vihdoin kirjoittelen. Yritin vähän suostutella miestä itseään kirjoittamaan näistä, mutta hän ei oikein lämmennyt ajatukselle. Onneksi bestman teki sulhaselle hienon polttarikansion, jonka avulla niiden läpikäyminen onnistuu minultakin :D

Miehen polttareita vietettiin marraskuun viides päivä, eli kaksi viikkoa ennen häitä. Koska vaihtoehdot alkoivat olla jo aika vähissä, mies oli tietysti osannut jo epäilläkin jotain - vähän kyllä hämäsi, että ajettiin perjantaina vanhemmilleni pikkuveljeni synttäreitä varten (joita oikeastikin juhlittiin samana viikonloppuna).

Polttarit alkoivat muistaakseni seitsemän maissa aamulla, jolloin polttariporukka tuli hakemaan sankarin sängystä mukaansa. Teemaksi paljastu The Amazing Race Forssa, ja sulhanen sai pakkausohjeet käteensä. Vanhempieni luota porukka jatkoi vuokramökille Forssan seudulle, jossa sulhasen ensimmäinen tehtävä oli "leipoa" pullat koko porukalle:

Hetken kauhistumisen jälkeen sulhanen pääsi huokaisemaan helpotuksesta, kun ainesten sijaan jääkaapista paljastuikin paistovalmiita pakastepullia. Pullien paistuttua seuraava kiperä tehtävä oli suunnitella mobiili myyntipiste pullien markkinointiin:
 


Pullakahvien jälkeen matka jatkui seuraavassa tehtävälapussa mainittuihin koordinaatteihin Forssan metsiin:


Koordinaateista löytyi seuraava tehtävä: kruisailua ralliauton kyydissä, mikä sopikin automies-miehelleni hyvin. Gopro-kameran kanssa oli vähän haasteita, mutta onneksi jotain kuvamateriaalia saatiin talteen:


Rallin jälkeen sulhanen sai tasailla sykettään välipalapähkinää pureskellessa:


Toisena pääaktiviteettina porukalla oli värikuulasotaa Forssan metsissä:


En ole ihan varma, missä järjestyksessä loppupäivä kului, mutta uskoakseni pojat kävivät seuraavaksi syömässä. En ymmärrä mistä he olivat löytäneet tämän paikan, mutta vatsat täyttyivät Keppana Kellarissa, joka miehen kertoman perusteella kuulosti vähintäänkin mielenkiintoiselta paikalta. Mutta olivat viihtyneet ja vatsatkin olivat tosiaan tulleet täyteen :)


Loppuillaksi polttarit siirtyivät vuokramökille, jossa sulhasen tuli toteuttaa vielä viimeinen tehtävä: hän maalasi "rakkaudentunnustuksen", jossa esiintyivät välipalapähkinässä keksimättä jääneet asiat:


Yö meni porukalla kokolailla saunoessa, ilmeisesti aika myöhään. Sunnuntaina saatiin kotiin väsynyt mutta onnellinen polttarisankari ja kaksi vanhinta pikkuveljeäni, jotka olivat selkeästi tykänneet ensimmäisistä polttareistaan :)

Täytyy myöntää, että olin aluksi jopa hieman kateellinen miehelle hänen onnistuneista polttareistaan (jotka olivat hänen näköisensä, vaikka noudattelivatkin aikalailla samaa kaavaa kuin heidän kaveripiirinsä aiemmat polttarit), mutta se meni onneksi ohi. Nykyään tuottaa vaan päänvaivaa tuo Rakkaudentunnustus-taulu, joka saatiin häissä omaksemme, että mihinkähän paraatipaikalle sen laittaisi esille :D

Seuraavaksi pääsenkin toivottavasti jo häitä purkamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti