tiistai 22. marraskuuta 2016

Ennen kaikkea onnellinen

Ennen kaikkea onnellinen, sitä minä olen juuri nyt. Toki tämän hetken tuntemuksiin kuuluvat myös haikeus, hämmennys, kevyt väsymys, pieni harmistus (onneksi tosi pieni!) ja moni muu, mutta ennen kaikkea olen onnellinen. Hirmuonnellinen!

Potretit suoritettu & matkalla meidän häihin - se onnellisuus ehkä näkyy jo tästä :)
Hääviikko meni yllättävän sujuvasti: tekemistä oli juuri sopivasti pitämään jännitystä kurissa, mutta kiire ei ehtinyt tulla. Hääpäivän takaiskut olivat pieniä ja yhden käden sormilla laskettavissa, ja kokonaisuudessaan päivä oli niin lähellä täydellistä kuin voi olla <3 Juuri sellainen kuin ajattelin ja vielä parempi!

Saamme varsinaiset kuvat käsiimme varmaankin joulun tienoilla, joten hääpäivän tarkempi läpikäyminen jää ensi vuodelle. Sitä ennen ajattelin kirjoitella vielä tarkemmin hääviikon tapahtumista ja toki meidän molempien polttareista.

Nyt olisi kuitenkin aika laskeutua hetkeksi takaisin arkeen. Se essee, jonka piti olla mun viimeinen koulutyö neitinä, onkin nyt ensimmäinen koulutyö rouvana :D Lisäksi tekemistä riittää häätavaroiden läpikäymisessä ja myymisessä. Vielä häitään odottelevia kehotankin jälleen kurkkaamaan mun kirppistä, nyt siellä alkaa olla jo melkein kaikesta kuvatkin ;)

8 kommenttia:

  1. Paljon onnea! :) Kaikki nuo tunteet kuulostavat niin tutuilta. Varsinkin hämmennys. Olin vihkimisen jälkeen ihan "What happened?". ;) Meillähän jatkui juhlat suoraan vihkimisestä, joten ei päästy sulattelemaan tapahtumia ennen seuraavaa aamua.:D

    VastaaPoista
  2. Onnea tuoreelle avioparille! ^_^

    VastaaPoista
  3. Tuhannesti onnea!! Onnellisuus todellakin välittyy tuosta kuvasta :)

    VastaaPoista