keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kaksi kuukautta kiirettä jäljellä

Tai vähän alle kaksi kuukautta! Apua! Aiemmin muiden hääblogeja lukiessani ajattelin hiljaa mielessäni, että mulla tulee olemaan kaikki niin hyvissä ajoin valmiina ja suunniteltuna, että paniikki ei iske ja ehdin ihan hyvin bloggaillakin suunnitelmien etenemisestä.
 
No ei ole kaikki niin hyvin valmiina ja suunniteltuna. Paniikki meinaa aina välillä nostaa päätään, vaikka tähän mennessä olenkin saanut sen aina aika hyvin painettua takaisin. Ärsyttää vain, kun aina opiskellessa takaraivossa kuiskuttelevat hääjärjestelyt, ja sitten taas häitä järjestellessä hikipinko-minäni muistuttelee, että opiskellakin pitäisi :D

Joka tapauksessa pahoittelen jo aavistuksen hiljentynyttä postaustahtia, ja varoitan sen hiljentyvän vielä ennen häitä lisää. Ehkä mulla sitten häämatkan jälkeen ensi vuonna on aikaa kirjoitella kaikesta, mistä haluaisin kirjoittaa jo nyt. No, ehtii ne silloinkin vielä ensi kesän morsianten luettavaksi!

Tällä kertaa siis ihan vain lyhyt ja ytimekäs postaus siitä, mitä me on viime aikoina tehty:
 • Tuolihuppuprojekti etenee! Mulla on jo 46 valmista huppua ja anopilla 15 - ollaan siis hyvässä lykyssä puolivälissä!
 • Häätanssikappale on päätetty ja sitä on nyt treenattu kaksi kertaa Tanssikoulu Tanssiksessa! Marraskuun alussa käydään vielä kolmas kerta virkistämässä muistia, mutta tämä on yksi niistä asioista, joista mun pitäisi kirjoittaa ihan kunnolla.
 • Sulhanen on ostanut kenkänsä, liivejä ja solmioita käytiin katselemassa mutta ne jäi vielä ostamatta.
 • Myös kaaso R löysi mekon! Kaikille avustajille on nyt siis vaatteet :)
 • Harjoiteltiin taas häämeikkiä ja hienosti sujui
 • Tapaaminen on sovittu pitopalvelun ja vihkijän kanssa, samoin kuin hääpukuni kiikutus ompelijalle.
 • Vieraskirjalaput on tehty ja niistä on pyydetty tarjouksia tulostus- ja painotaloista. Näillä näkymin teetetään ne Tamkopiolla. Kunhan vain saisin varmistettua, että sulho on tyytyväinen ulkoasuun ja mitä mahdolliset muutokset alkuperäiseen tarjouspyyntööni kustantaisivat.
 • Sulhanen on askarrellut valokirjaimia, K on jo valmis! Niistä tulee niin hianot! Kuvia luvassa sitten häiden jälkeen ;)
 • Hääparin pöytään on hommattu koriste, nimittäin laivaköyttä:
 • Askartelin vessakorit ja käväisin ostamassa suurimman osan niihin tarvittavista asioista. Tottakai heti tämän jälkeen hääkirppikset täyttyivät vähän käytetyistä vessakorien sisällöistä...
 • Hääkimppu on viimeistelty. Kokeilin myös tehdä viehettä sulhaselle, mutta hääkimpun kaltaiset kukat olivat siihen aivan liian isoja. Pitää nyt vielä katsoa, mitä vieheiden ja kaasojen rannekukkien kanssa tehdään. Ainakin ostin kaasoille rannekorut, joihin kukat saisi kiinni.
 • Selvittelin vihkisormusteni kaiverruttamista ja kihlojemme huoltoa. Malmin Korupajalle ainakin riittää, että sormukset ovat heillä pari viikkoa ennen häitä, mutta itse haluaisin hoitaa sormusasiat jo aiemmin. Voisin myös kysyä hintoja muistakin liikkeistä.
Tällä kertaa tämä listaus ei sitten yhtään rauhoittanutkaan mieltäni - näinvähän me on viime aikoina saatu aikaiseksi? Vielä olisi hirrrmusti tehtävää, kuten voit käydä katsomassa Kolmen kuukauden paniikki -postauksesta.

Kaipa se tästä kuitenkin. Yritän palailla mahdollisimman pian jonkun järkevämmän postauksen kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti