tiistai 16. elokuuta 2016

Vihkijä & vihkitausta

Uskomatonta, mutta totta: meillä on vihkijä! Olin jo valmistautunut purkamaan tänne ärsytystäni siviilivihkimisen vaikeudesta, kun aamulla soitin käräjäoikeuteen ja vihkijän löytämisen aikataulu oli vaihtunut perjantaisesta "varmaan jo tänään palataan asiaan" versioon "menee varmaan ainakin ensi viikkoon".

Lähdin koiran kanssa lenkille ja kiukkusin itsekseni koko lenkin. Sitten tulin kotiin ja avasin sähköpostin ihan muissa asioissa, niin siellä olikin viesti vihkijän löytymisestä. Ei tarvitse kiukuta enää!

Paitsi vähän kyllä kiukututtaa edelleen, että siviilivihkijän löytämisestä virka-ajan ja -paikan ulkopuolelle on tehty niin vaikeaa. Muiden siviilivihkimistä toivovien hääparien vuoksi toivon todella, että se helpottuisi.

Onneksi vihkijä löytyi, koska muuten viikonloppuna testaamamme vihkitausta olisi saattanut jäädä käyttämättä. Se olisi ollut sääli, koska kyhäelmämme oli yllättävän hiano:


Liian ahdas eteisemme ei kyllä tarjonnut parasta mahdollisuutta tämän kuvaamiseen, mutta ehkä tästä jonkin kuvan saa. Teline on Tori.fi:stä ostettu vaaterekki (joka oli kyllä sikakallis, mutta nyt katsottuna hintansa väärti). Valoverhot ostettiin alennusmyynneistä ja ne on ripustettu ylälaitaan kaapista löytyneillä suihkuverholenkeillä. Valkoinen verho on anopin kaapista (harkitaan vielä, pitäisikö tuohon laittaa kaksi päällekkäin, kuvassa vain yksi) ja sinisen (kyllä se on sininen, vaikka kuvassa näyttää mustalta) verhon löysin pareineen kirpparilta parilla eurolla. Verhot ovat telineessä kiinni verhonipsuilla, sellaisilla joilla yleensä niputetaan verhot vaikka puolivälistä alaspäin. Tietääkö joku niiden oikean nimen? Niitä pitäisi käydä vielä metsästämässä lisää, sillä kaapista löytyneet kaksi kappaletta eivät varmasti riitä pitämään verhoja paikoillaan.

Pikkuhiljaa vaihtuu tämä ärsytys intoon ja jännitykseen. Nyt pitää kiireen vilkkaa viimeistellä kutsut, jotta saadaan ne tällä viikolla matkaan. Muuten ne saisi varmaan jo huomiseksi valmiiksi, mutta olen melko varma että tulossa on perinteinen tulostin hajoaa kun sitä eniten tarvitsisi -epidodi ':D

4 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis ja tunnelmallinen vihkitausta! Ihan pinterest-kamaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, onhan siellä tullutkin pyörittyä ja etsittyä inspiraatiota tähän :D

   Poista
 2. Aivan ihana tuo tausta! Tykkään :)

  sepaiva.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin ihan yllätyin, kuinka kivalta se näytti jo tällaisena pikaisena testiversiona :)

   Poista