keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Etsy-ostokseni

Taas tulee päivitystä vähän viiveellä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Päädyin tosiaan loppujen lopuksi tilaamaan Etsystä sekä vyön että birdcage-hunnun hääpäivän kokonaisuuteen. Tavoitteenani oli pitää hääostokset kotimaan kamaralla, mutta ehkä kaksi asusteostosta sallitaan...
 
Alun perin lähdin Etsystä etsimään lähinnä vyötä. Olin Pinterestin kautta bongannut kivoja vöitä suht edullisesti, ja kun vastaavien hinnat Suomessa huimasivat päätä eikä kirppareilla­­ juuri näkynyt sinisiä vöitä, päädyin näitä selailemaan. Nopeasti löysinkin itseäni miellyttävän vyön, HayesStreetBridalilta USA:sta. Pistin vyön tilaukseen, maksu tapahtui verkkopankin kautta ja tilauslomakkeeseen kirjoitin haluamani värin (navy blue). Sitten vain odottelemaan!

Etsyn makuun päästyäni ryhdyin kuitenkin selailemaan myös birdcage-huntuja - ja rakastuin! Rakastuin ihan täydellisen oloiseen, swarovskeilla koristeltuun ”mini-lintuhäkkiin”. Pähkäilin päätöstä pitkään, koska olin jo tuolloin löytänyt Suomen liikkeistä ja kirppareilta pari ihan kivaa vaihtoehtoa, joista osa oli huomattavasti tätä kanadalaista yksilöä halvempiakin. Mutta ihan kiva ei ole sama kuin täydellinen, ja kun hääpukubudjettikin näytti vielä plussaa, pistin tilauksen menemään PowderBlueBijouxille. Maksoin tilauksen jälleen verkkopankissa ja kirjoitin tilauslomakkeeseen haluamani sävyn (ivory). Odottelu jatkui!

Odottelua kesti vajaat pari viikkoa, sitten sähköpostiin kilahti ilmoitus tullattavista tuotteista. Tullaus onnistui kätevästi Tullin verkkosivuilla. Kummastakaan en joutunut maksamaan tullimaksua, mutta arvonlisävero meni molemmista. Tilattujen hintojen ilmoittaminen ja siten maksujen suuruuden määrittäminen on käsittääkseni ihan tilaajan vastuulla, että halutessaan tässä kohtaa pystyy maksuissa "kitsastelemaan", mutta se voi käydä kalliiksi, jos jääkin kiinni. Ilmoitin siis hinnat ihan rehellisesti :)

Tämän jälkeen odottelu jatkui vielä pari päivää ennen kuin paketit kolahtivat postiluukusta. Vyö tuli niin ohuessa kääreessä, että odotteli minua eteisen lattialla, mutta hunnun jouduin hakemaan postista (voi sitä piinaavaa vuorokautta, kun saapumisilmoituksen lukiessaan tajuaa, että paketin voi noutaa postista vasta seuraavana päivänä!).

Onneksi odottelu oli piinansa arvoista, sillä tykästyin kyllä heti molempiin hankintoihini:
Vyö!

Lintuhäkkihuntu!
 Vyö olisi tosin saanut olla ihan hitusen leveämpi. Mitat oli kyllä tarkkaan ilmoitettu myyjän sivulla, mutta eipä sitä hahmota samalla tavalla kuin tuotteita hiplatessaan (sen takia suosinkin live-shoppailua nettishoppailun sijaan). Itse olin joka tapauksessa ihan myyty heti, kun kurkkasin peiliin vyöllä somistetussa hääpuvussani. Ja onneksi kaasotkin taipuivat lopulta vyön kannalle ;) Vyö pitää vielä kiikuttaa ompelijalle, koska sen kiinnitys tapahtuu tällä hetkellä vain selkään rusetille sitoen, mikä ei oikein sovi puvun selkäpuolelle ja voi aiheuttaa hämminkiä hääaamuna. Vyöhön pitää siis kehittää jokin hillitympi ja näppärämpi kiinnitystapa. (Myyjältä olisi voinut kysellä muitakin kiinnitysvaihtoehtoja, mutta koska yritän saada vyötäröltä vielä pari senttiä pois hääpäiväksi, en uskaltanut tilata "mittaan ommeltua" vyötä.)

Birdcage puolestaan oli  t ä y d e l l i n e n . Just sopivan kokoinen, just sopivasti blingiä <3 Siihen kaasotkin ihastuivat ensisilmäyksellä, R halusi itsekin päästä sitä kokeilemaan :’D Mutta kattokaa nyt tätä edellisellä koemeikkikerralla napattua kuvaa:


Tähän onkin hyvä lopettaa! Paitsi muistakaa kaikki halukkaat vielä osallistua synttäriarvontaani! Arvottavana on siis kaulakoru ja aikaa osallistua tämän viikon sunnuntaihin saakka!

4 kommenttia:

  1. Vyö näyttää upealta! Minulla on pieni fiksaatio siniseen, joten kaikki sininen säväyttää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samanlainen fiksaatio on täälläkin ;D

      Poista