perjantai 3. kesäkuuta 2016

Blogi 2v: Mitä kuuluu + arvonta!

Kerkesinpäs! Tänään on siis kulunut kaksi vuotta ensimmäisestä postauksesta, hui! Miten paljon voikaan yhteen hääblogiin riittää asiaa :D Kaksi vuotta sitten häihin oli vielä ikuisuus, nyt ne ovat ihan kohta. Hääprojekteja on saatu eteenpäin kutakuinkin siinä järjestyksessä kuin suunnittelin Puoli vuotta aikaa -postauksessa, mutta bloggailuun aikaa ei ole juuri ollut. Sain nimittäin kuin ihmeen kaupalla töitä kesäksi! Olin tosin jo asennoitunut lomailemaan ja järjestelemään häitä kaiken kolme kuukautta, eli pieni harmituksen häivähdys ehti käydä työpaikan johdosta, mutta toisaalta tienatuilla rahoilla tullaan todennäköisesti kustantamaan suuri osa meidän häämatkasta. Meillä on kuin onkin siis mahdollisuus sellaiseen kaukomatkaan, josta en ole uskaltanut haaveillakaan! Sitä kun ajattelee, ei harmita istua toimistolla kauniina kesäpäivinä :)

Blogin lukija- ja varsinkin kävijämäärät ovat kasvaneet tässä kahden vuoden aikana ihan kivasti, vaikka omiin tarpeisiini tätä edelleenkin ensisijaisesti kirjoittelen. Blogi on useammassakin kohtaa auttanut selvittämään ajatuksia ja siinä hääsuunnitelmat kulkevat kätevästi mukana ihan kaikkialle. Jälkikäteen on myös kiva lueskella suunnitelmien etenemistä. On kuitenkin kiva tietää, etten huhuile täällä ihan tyhjyyteen, kiitos siis kaikille, jotka luette blogiani - ja erityiskiitos teille, jotka jaksatte välillä kommentoidakin! Kommenteissa on ollut paljon hyviä vinkkejä ja vertaistukea, mutta ihan oikeasti lämmittää mieltä kuulla myös, jos jostain postauksestani on ollut toisillekin hyötyä.

Tällainen postaus on ollut erityisesti Tampereen seudun juhlapaikat, josta kiittäviä kommentteja on useampikin ja joka onkin blogin luetuin postaus (koko olemassaolon ajalta ja jatkuvasti). Muutkin suosituimmat postaukset koskevat juhlapaikkoja: niitä ovat Missä juhlia ja Lisää juhlapaikkavaihtoehtoja. Sen lisäksi teitä on kiinnostanut Alustava pitopalveluvertailuni ja - hieman yllättävästi - Sulhasen näkemys hää-lookistani.

Hakusanoista blogiin päädytään useimmiten haulla marrasmorsian (eli ihmiset ihan oikeasti etsii just tätä blogia?!), jota seuraa liuta eri versioita Tampereen alueen juhlapaikoista ja yksitäisten juhlapaikkojen nimistä. Lisäksi täältä etsitään kasvissyöjille juhlaruokaa (tässä olen kyllä pettymys, sori!), korttia hääparille, liian prameita sormuksia ja Ranskalaista häähumua, muun muassa.

Näin synttäreitten kunniaksi mua kiinnostaisi tietää, miten juuri sinä olet blogiini löytänyt ja mikä on suosikkipostauksesi! Yhdistetään tähän samaan syssyyn perinteinen (= oli jo viime vuonna) synttäriarvonta, eli vastaajien kesken arvon postauksen kuvissa näkyvän kaulakorun! Kyseinen koru on perinteen mukaisesti kylkiäisiä Yves Rocherilta, itse asiassa olen tainnut saada sen itse syntymäpäivälahjaksi viime vuonna. Koska käytän kuitenkin vain hopeisia tai hopean värisiä koruja, tämä kaunokainen jäisi mulla nurkkiin pölyttymään. Se voi siis olla pian vaikka sinun!

Tässä vielä osallistumisohjeet:

Osallistuminen tapahtuu tähän postaukseen kommentoimalla. Kirjoita kommenttiin (1) mistä löysit tämän blogin ja (2) mikä on ollut suosikkipostauksesi. Laitathan kommenttiin lisäksi nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteen, josta sinut saa kiinni voiton sattuessa kohdalle.

Aikaa osallistua on ensi viikon loppuun, sunnuntaihin 12.6.2016 klo 23.59 asti. Voittaja arvotaan sitä seuraavan viikon keskiviikkoon 15.6. mennessä, ja siitä ilmoitetaan blogissa ja voittajalle henkilökohtaisesti.

Ihanaa kesän alkua kaikille ja onnea arvontaan!

Päivitys 14.6: Arvonta on päättynyt ja voittaja on nyt arvottu! Kiitos kaikille osallistujille!

11 kommenttia:

 1. Onnittelut blogisynttärien johdosta! Minä taisin eksyä blogiisi viime kesänä hääpaikkaa etsiessäni, ja siksipä pisteeni menee juhlapaikkapostaukselle. Omat häät juhlittiin viikko sitten, mutta toisten hääblogeja on kiva seurailla edelleen, tsemppiä siis järjestelyihin! (Skippaan arvonnan, sama maku hopean suhteen kuin sinulla. ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muiden blogeja jaksaa seurata vielä omien häiden jälkeenkin - ja onnittelut teille! Kiitos onnitteluista & tsempeistä :)

   Poista
 2. Löysin blogisi erään toisen hääblogin kautta :)(en enää yhtään muista mikä tämän blogin nimi oli kun siitä on jo aikaa). Omia häitä varten etsin inspiraatiota paljon eri blogien kautta, sillä häitämme tanssitaan kesällä 2018. Olen ihastunut hurjan paljon korukimppuideaan ja postauksessa "Kangaskukat" sain lisää ideoita kuinka voisin hyödyntää mahdollisesti kankaita korujen lisäksi kimpussani... :) Osallistun mieleläni arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siitäkin postauksesta on ollut iloa! Korukimput on kyllä tosi nättejä myös :) Sulla onkin tällä hetkellä ihan hyvät mahdollisuudet tässä arvonnassa ;D

   Poista
 3. Moikka ja löysin blogisi ihan googlettamalla ja tyttöni menee naimisiin joten ihan sen takia etsin kaikkea tarpeellista tietoo. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi googlen kautta.Tykkään diy askarteluista,joten postaus Säilyketölkki-kynttilälyhdyt oli mieleinen. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Taisin päätyä blogiin toisesta hääblogista, jonka sivuilla oli linkki tänne. Lempipostaukseni ovat koskeneet vieraskirjaa sekä sormuksia. melisha@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Googlesta bongasin. Sormusaihe kiinnosti :) kipa89@windowslive.com

  VastaaPoista
 7. Googlesta etsin häämeikkejä, joten sitö kautta päädyin tänne. :)

  emilykq385@gmail.com

  VastaaPoista