tiistai 24. toukokuuta 2016

Pöytäkoristeet testissä

Parin viikon intoilevan odotuksen jälkeen ehdin pikaisesti kokeilemaan meidän pöytäkoristekokonaisuutta. Lopputulemaa ei tällä kokeilulla ihan päässyt ihailemaan, kun pöytä on vähän vajaa ja liinat vähän sinne päin, mutta kyllä tästä jonkinlaisen kuvan saa:


Omaan silmään ainakin näyttää ihan hyvältä (ts. olisi voinut näyttää paljon huonommaltakin :D). Mitä mieltä yleisö on? Häihimme on siis suunniteltu pistettävän aina kolme neljän hengen pöytää jonoon, niin että nuo kiekkokokonaisuudet tulevat aina pöytien liitoskohtiin, eli niitä tulee 2 kpl / 12 hengen pöytä. Kaitaliina ja valonauha tulevat koko pitkän pöydän pituudelle. Tai melkein, kun nuo valosarjat ovat himpun verran lyhyitä, ja päätin sitten jättää kaitaliinatkin suosiolla vähän lyhyiksi päistä, enkä sellaisiksi "just eikä melkeen"-mallisiksi.

Tässä tuo valkoinen liina on Ikean Knoppa-lakana, joita olen hamstrannut tuolihuppuja varten. Häihin saamme valkoiset pöytäliinat pitopalvelulta, eli en tiedä, millaiset ne ovat (paitsi toivottavasti silitetyt, toisin kuin tämä). Kaitaliinakaan ei tässä ole niitä varsinaisia kaitaliinoja, vaan sitä kangasta, josta olen tehnyt kimppuni kukat, mutta se on hyvin samankaltaista kuin meidän kaitaliinakangas. Meidän liinat tulevat vain hieman kapeammiksi, jotta ruokailuvälineille jää tilaa.

Niin, ne ruokailuvälineet. En kokeillut laittaa niitä tähän kokonaisuuteen, koska ne eivät tule valmiiksi pöytiin. Meillähän on vihkiminen juhlapaikalla, ja vieraat istuvat jo sen aikana pöydissä, joten minusta olisi hassua, että siinä olisi sitten lautaset ja kaikki valmiina. Vesilasit ja -kannut kyllä voisi laittaa pöytiin valmiiksi, vai mitä olette mieltä? Lisäksi jokaisen paikalle tulee odottamaan mad libs -vieraskirjasivu, ja mahdollisesti A5-lehtinen, johon olisi tarkoitus laittaa ohjelma ja hääbingo.

Kiekon päälle tuleva setti on jo melko valmis, vaikka skumppalasi ei tässä olekaan niitä varsinaisia yksilöitä, ja siitä puuttuu nauha. Jos nyt päädyn niihin jotkut nauhat laittamaan. Ostin kyllä jo edullisesti tuon peltipurkin sävyistä langoista tehtyä (punottua?) koristenauhaa juurikin noita skumppalaseja ajatellen, mutta enpä nyt sitten kuitenkaan tiedä, laitanko nauhaa ollenkaan. Tai olisiko satiininauha sittenkin kivempi? Sininen vai tuollainen hennon vihreä (aloen värinen)? Ohutta vai kapeaa? Huh, hääsuunnitelmat sentään - täynnä vaikeita päätöksiä ;)


Piti napata myös yksi "ei mennyt niinkuin Strömsössä" -kuva testailun tuoksinnasta: Tottakai yritin käännellä tuota kiekkokokonaisuutta koristeineen ja hiekkoineen päivineen, ja sittenhän sitä hiekkaa oli joka paikassa... Mitenkähän vastaavat hiekkakatastrofit estäisi hääjuhlassa? Muuten olin kyllä positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka helposti ja nopeasti pöytäkoristeet sai kasattua pöytään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti