perjantai 27. toukokuuta 2016

Häämeikki vol. 4 - Tämä se on!

Otsikossahan tuo kaikki olennainen jo olikin: Kokeiltiin taas kaasojen kanssa häämeikkiä (tällä kertaa A:kin oli mukana), ja nyt se löytyi! Kyllähän tätä hieman ehdittiin jo hioakin :D Mutta kyllä se hiominen kannatti, mulla oli niiiiin nätti olo ja samalla olin kuitenkin ihan itseni näköinen. Tällä kertaa oltiin mun vanhemmilla meikkailemassa, mikä tarkoitti sitä, että päästiin myös kokeilemaan kokonaisuutta - ja sekin näytti hyvältä! Vedin siis hääpuvun päälleni, iskin uutuuttaan kiiltelevän lintuhäkkihunnun hiuksiin ja laitettiin vielä hääpukuun ostettu vyö paikoilleen. Itse olin saman tien myyty, kaasoja piti hetki suostutella vyön kannalle :P En ole varmaan ikinä tuntenut itseäni niin kauniiksi kuin siinä kokonaisuudessa (joka oli silti nuppineulattuine mekkoineen, sinne tänne repsottavine huntuineen ja pikaisesti sidottuine vöineen vasta "demo-versio" hääpäivän kokonaisuudesta). Silti olin edelleen ihan itseni näköinen! Olisin mieluusti hengannut tuossa lookissa tämän jäljellä olevan puolisen vuotta, en malttaisi odottaa!

Mutta se siitä hehkutuksesta, nyt siihen varsinaiseen asiaan, eli meikkiin:Siinä se on! Ripset ja kulmat tulen näillä näkymin kestovärjäämään häihin, niin ei tarvitse tapella ripsivärin kanssa ja irtoripsetkin saa toivottavasti helpommin sörkittyä paikoilleen. Toki vielä harjoitellaan tämän meikin rakentamista muutenkin, ja pitää toivoa, että tämä näyttää syksyn pimeydessä yhtä hyvältä kuin nyt vuoden valoisimpaan aikaan. Huulipuna menee myös vaihtoon, koska tämä puna ei kestä juuri mitään. Toivottavasti löytyy kuitenkin tämän kaltainen sävy, koska tämä sopii mielestäni (ja kaasojen mielestä!) tosi hyvin minulle ja tähän meikkiin :)


Vielä lähikuvaa... Älkää sitten kysykö, miten tämä meikki on tehty - itse en ymmärrä meikeistä juurikaan mitään, ja nyt meikitkin lähtivät R-kaason matkaan, jotta ne ovat kaikki samassa paikassa. Tässä kuitenkin vielä kuvasarja meikin kehittymisestä, eli kolme edellistä kokeilua:


Ensimmäisen kerran (oikealla) meikkiä kokeiltiin vuosi ennen häitä, viime marraskuussa. Silloin kokeiltu meikki oli vielä aika erilainen, inspiraatiokuvien pohjalta toteutettu luomus, jota en sitten kuitenkaan pitänyt omannäköisenäni. Toinen meikki (vasemmalla) tammikuussa olikin jo enemmän tyylisempi, mutta nyt näitä kuvia katsellessa se jäi kieltämättä vähän vaisuksi. Kolmannella kerralla (keskellä) maaliskuussa kehitettiin sitä kuitenkin edelleen, tehtiin sinisemmät rajaukset ja iskettiin muutama irtoripsitupsu tuomaan näyttävyyttä. Todettiin meikki muuten hyväksi, mutta sävyt vääriksi. Lähdin siis Salzburgiin hamstraamaan oikeampia sävyjä, joilla nyt sitten päästiinkin tuohon ylläolevaan tämänkertaiseen kokonaisuuteen.

Olispa jo marraskuu!

Ei vaineen, nautitaan tästä kesästä nyt :

2 kommenttia: