lauantai 2. huhtikuuta 2016

Hiusjuttuja

Toissapäivänä sai taas laittaa yhden rastin ruutuun, kun varasin itselleni kampaajan hääaamuksi! Kampaus on jostain syystä ollut mun hääpainajaisten kestosuosikki, yleensä niin, että noin tuntia ennen vihkimistä tajuan, että eipä tullutkaan varattua sitä kampaajaa :D Toivottavasti nämä painajaiset loppuvat tähän!

Mulle on oikeastaan koko ajan ollut selvää, että kampaukseni tehdään Studio Feel Itissä. Tämä päätös perustuu kokonaan paikan täydelliselle sijainnille. Olen siis suunnitellut, että ollaan kaasojen kanssa meillä häitä edeltävä yö ja hoidetaan täällä sitten aamulla meikit ja pukeutumiset. Studio Feel It taas sijaitsee niin lähellä meitä, että pääsen sinne (ja takaisin kampaus laitettuna!) jalkaisin, vaikka ulkona riehuisi vuosisadan hirmumyrsky. Säiden jumalille tiedoksi, että tämä ei sitten ollut hirmumyrskytilaus hääpäivälle!

En silti tietenkään varannut kampaajaa täysin sijainnin perusteella - jos paikasta leviäisi netissä hirveästi haukkuja, olisin varmaan päätynyt seuraavaksi lähimpään kampaamoon, mutta netissä jaetut kokemukset tuntuvat olevan pelkästään positiivisia. Näiden kokemusten takia olin myös näin aikaisin liikenteessä, sillä Studio Feel It vaikuttaisi olevan Tampereen suosituimpia hääkampaamoita (/ -meikkistudioita), ja monet ovat jääneet ilman aikoja. Marraskuu ei toki ole sesonkia, mutta ajattelin pelata varman päälle :) Voitte muuten käydä ihailemassa Feel Itin hääkampauksia ja -meikkejä heidän Facebookissaan.

Ainut minua mietityttänyt seikka oli hääkampauksen hinta, joka on 90-140 euroa. Minun hiuksillani ja toivomallani kiharanutturalla todennäköisesti tuo 140 euroa, eli 40e yli budjetin. Päätin kuitenkin, että se on pieni hinta siitä, että saan varmasti upean kampauksen, eikä tarvitse stressata kampaamoon kulkemisesta tai sieltä kotiin palaamisesta. Kulkemisiin menee kuitenkin aina yllättävän paljon aikaa, ja uskon sen myös vaikuttavan hääaamun fiilikseen rentouttavasti, ettei tarvitse koko ajan olla johonkin menossa!

David Tuteran birdcage-huntu, jollaisen ostin. (Kuva)
Lisäksi Häätorilta ostamani birdcage-huntu saapui postissa, mutta en nyt oikein tiedä, onko se hyvä ':D Hunnussa ei siis ole varsinaisesti mitään vikaa, se on vain hirmuisen iso. En kyllä tiedä, saisiko sen aseteltua jotenkin siististi pienemmäksi (varsinkaan, kun se paketista vedettynä oli kovin ryppyinen). Nyt kun pikaisesti sovittelin huntua, se peitti koko naamani. Siis ihan oikeasti, alalaita oli leuan alla, vaikka kampaosa oli takaraivolla. Ei ihan niin kuin ajattelin...

Tällaista olin ajatellut... (Kuva)
Tämä hunnun metsästäminen alkaa kyllä kohta jo ärsyttää, kun mistään ei tunnu löytyvän hyvää! Ylipäätään birdcage-mallisia huntuja tuntuu olevan todella vähän tarjolla. Kävin Morsiusgalleriassakin ihmettelemässä, ja heillä oli huimat kolme vaihtoehtoa. Missä ihmeessä lintuhäkit luuraavat, luulin näiden olevan muotia? Häästressiä, kenellä?

Onko muita birdcage-huntuun ihastuneita? Tiedättekö, mistä niitä saa? Ostan mielelläni myös käytetyn, jos jollakulla siellä ruudun toisella puolella olisi myydä tuon jälkimmäisen kuvan kaltainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti