tiistai 15. maaliskuuta 2016

Häämeikki vol. 3

Taitaa mennä vol. kymppiin saakka ennen kuin löydetään täydellinen kokonaisuus, toivottavasti ennen häitä kuitenkin :'D

Sunnuntaina olin siis taas R-kaason luona meikkiä kokeilemassa. Ei voi muuta sanoa kuin että onneksi alettiin kokeilla meikkejä ajoissa, kun ei tämä nyt vieläkään täydellinen ollut - mutta sentään lopputulos on mielestäni ollut aina edellistä parempi ja joka kerta mulla on ollut innostuneempi fiilis tästä! Sen pitemmittä puheitta, tässä tämänkertainen tulos:TADAA!
Jatkettiin siis edellisen meikin kehittämistä, tehtiin vähän näyttävämmät rajaukset ja kokeiltiin myös irtoripsitupsuja näyttävyyttä tuomaan. Ne varmistivat päätöksen käyttää irtoripsiä myös lopullisessa häämeikissä, tosin luultavasti nauhaversiota. Toivoin myös tuon rajauksen yläpuolelle persikkaista luomiväriä. Ihan persikkaa ei löytynyt, mutta oikean puoleisessa kuvassa näkyy, että on siinä hennosti jotain. Huulimeikki jäi tällä kertaa vaisuksi, kun sopivan sävyistä huulipunaa ei ollut, eli mentiin pelkällä kiillolla. Jatkettiin kehitystyötä myös meikin valmistuttua, ja tultiin siihen tulokseen, että tämä turkoosi (oikeasti livenä vielä turkoosimpi kuin näissä kuvissa) yhdistettynä tuohon persikkaan taitaa kuitenkin olla liian kesäinen marrashäihin. Seuraavalla kerralla olisikin tarkoitus kokeilla vaaleimman sinisen sävyn korvaamista (hopean)harmaalla ja käyttää persikkaisen luomivärin sijaan kylmempää vaaleanpunaista. Miltä näyttää ja miltä nämä suunnitellut muutokset kuulostavat?


Tässä vielä vertailua edellisiin kokeiluihin:
Vasen: edelliskerta / Keskellä: nyt / Oikea: ensimmäinen kokeilu
Minkälaista kehitys on teidän mielestänne ollut? Toivottavasti kaikki eivät taas kommentoi, että ensimmäinen oli sittenkin paras... En nimittäin näytä mielestäni yhtään itseltäni tuossa meikissä (huolimatta siitä, että äitini ja veljieni mielestä tuo ei eronnut yhtään arkimeikistäni), ja mielestäni se on kuitenkin aika olennainen asia häämeikissä. Ei sitten tarvitse ihmetellä, että kukas kummajainen näissä hääkuvissa poseeraa mieheni vieressä :D Nytkin kyllä tuli sulhaselta palautetta, että sininen rajaus on vähän kumma, kun ei mulla yleensä sellaista ole - yritä tässä sitten löytää meikkiä, joka on arkimeikkiä juhlavampi, mutta kuitenkin omannäköinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti