torstai 14. tammikuuta 2016

Häämeikki vol. 2

Viime sunnuntaina vietettiin taas kaaso R:n kanssa pari tuntia, joihin sisältyi lukuisia syviä huokauksia mutta myös innostusta. Kokeiltiin siis jälleen häämeikkiä, mutta tällä kertaa vähän erilaista kuin viimeksi. Sekä ihan erilaista kuin mitä alun perin ajattelin. Viimeksi suunniteltiin tälle kerralle yksinkertaisia silmänrajauksia ja muutenkin aika tavallista meikkiä. Ehdin kuitenkin välissä törmätä Kauneus ja terveys -lehdessä siniseen meikkiin, johon tykästyin, mutta josta en saanut kaasolle kuvaa. Esittelin hänelle siis jotain samantyyppisiä meikkejä Pinterestistä (ne olivat kyllä nou-nou voimakkuutensa vuoksi) sekä yhtä kuvaa, jossa yksinkertaiset rajaukset ja sininen oli yhdistetty. Tällainen siitä sitten tuli:


Edelliskertaan verrattuna eroa on siis lähinnä silmämeikin värissä ja muodossa. Voin kyllä heti sanoa, että itse tykkäsin tästä enemmän - lähinnä varmaan siksi, että tämä on lähempänä meikkiä, jollaista yleensä käytän silloin (harvoin) kun tälläydyn.
Mitäs "yleisö" tykkää tästä meikistä? Sulhasen ja äitini kommentit olivat luokkaa "ihan kiva", joten niistä ei paljon ollut iloa. Tämä ei tietenkään ole silti millään tavalla valmis häämeikiksi, vaan rajaus tulisi todennäköisesti olemaan hieman eri sävyä (tummempi?) ja lisäksi ripsiin tulisi saada lisää volyymia. Myös huulipuna vaihtunee kiiltoon - itse tosin haikailen näitä kuvia katsoessani aavistuksen verran voimakkaamman punan perään, mutta katsotaan, mihin R suostuu :D

Tässä vielä viimekertainen ja tämänkertainen meikki vierekkäin, vaikka vaikeahan näitä on vertailla, kun valaistuskin on ihan erilainen:


Kumpi on kivempi?

PS. En olisi ikinä uskonut, että häämeikki aiheuttaa näin paljon päänvaivaa! Nimim. Kuin mies, mitä meikkeihin tulee...

6 kommenttia:

 1. Molemmat ovat kivoja, mutta mielestäni ensimmäinen on vielä hieman parempi :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin liputan ensimmäisen puolesta!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen on paljon juhlavampi!

  VastaaPoista
 4. Hahah, tietysti kaikkien muiden mielestä ensimmäinen olisi parempi :D Noh, kiitos kommenteista kuitenkin, aiomme tosin niistä huolimatta jatkaa tuon kakkosmeikin kehittämistä ;)

  VastaaPoista
 5. Itsekin olisin ehkä äänestänyt tuota ykkösvaihtoehtoa. Tosin jos et ole kovin kova meikkaaja arkenakaan, kannattaa ehkä pitäytyä hillityssä meikissä myös häissä. On kuitenkin tärkeää, että meikki tuntuu kotoisalta ja näytät itseltäsi myös hääpäivänä... Meikki nro 2:sta tulee varmasti juhlavampi, kun laitatte ripsiin vähän volyymia, hiukkasen tummempaa sävyä silmiin (yleensä iltameikki voi olla hiukan tummempi) ja kenties huuliin vähän lisää sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nuo lisäykset meillä on ajatuksena toteuttaa kakkosmeikissä :) Pitäisi vaan löytää ne oikeat sävyt, ja päästä muutenkin kokeilemaan taas hieman kehitettyä versiota tästä!

   Poista