tiistai 29. joulukuuta 2015

Tarjouspyynnöt pitopalveluille

Pari viikkoa sitten, sulhasen riekkuessa firman pikkujouluissa, meikä lähetteli nipun tarjouspyyntöjä pitopalveluille. Sitä ennen ehdin soutaahuopaa parisen kuukautta, että olenko (taas) mielipuolisen aikaisessa vai myöhässä jo. Saapuneista vastauksista päätellen olin melko sopivaan aikaan, eli vajaa vuosi ennen häitä liikenteessä :)
Pitopalveluista, joihin pyyntöjä laitoin, löydät lisätietoja Alustavaa pitopalveluvertailua -postauksesta. Kirjoittelen myös heidän vastauksistaan, jahka saan kaikilta vastauksen - toivoin vastauksia loppiaiseen mennessä. Ajattelin kuitenkin kirjoittaa lyhyesti siitä, mitä kaikkea pitopalveluilta kysyin.
Parhaan koosteen siitä, mitä kaikkea pitäisi muistaa kysyä, löysin Amoriinin juhlaoppaasta. Lähettämäni viesti näytti kutakuinkin tältä:

Suunnittelemme juhlivamme häitämme 19.11.2016 Ikaalisten Omalla Tuvalla ja nyt etsinnässä olisi pitopalvelu huolehtimaan tarjoiluista noin 100-140 henkilölle. Olisitteko te käytettävissä?

Suunnitelmissa on noutopöytä ja toivoisimme erityistä panostusta kasvisruokiin sekä mahdollisesti välimerellistä vivahdetta tarjoiluissa. Onnistuuko tämä teiltä? Minkä hintaisia menuja teillä olisi tarjota tähän tyyliin? Onko hinta lapsille edullisempi (jos on, niin minkä ikäisille)?

Mitä kaikkea hintaanne sisältyy? Meiltä löytyisi innokas kakuntekijä lähipiiristä, voimmeko teettää kakun hänellä ja vaikuttaisiko se hintaanne? Entä onko teillä varaus- ja/tai peruutusmaksua? Mitkä ovat muut ehtonne? Onko ruokianne mahdollista päästä maistamaan etukäteen?

Toivomme vastaustanne ennen loppiaista.

Muokkasin tätä pohjaa sen mukaan, kuinka kattavasti löysin vastaukset noihin kysymyksiin kunkin pitopalvelun nettisivuilta.
Olin etukäteen kuullut monelta taholta, että tarjouspyyntöjen odottaminen voi olla piinallista ja niihin vastataan hitaasti. Tämän vuoksi yllätyinkin iloisesti, kun 12 paikasta viisi vastasi jo seuraavana päivänä! Nyt on taas tullut pari lisää, ja odotan ainakin muutamaa vastausta vielä ennen tuota määräpäiväksi asettamaani loppiaista.
Pääosin vastaukset ovat olleet myös erittäin kattavia, palvelualttiita ja myönteisiä, joten eiköhän meille pitopalvelu löydetä :) Millaisia kokemuksia muilla on pitopalveluiden kilpailutuksesta ja tarjouspyyntöhärdelleistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti