sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukortit (sis. save-the-date!)

Vihdoin ehdin esittelemään meidän joulukortit, joihin liitettiin myös varaa päivä -pyyntö. Vielä viime vuonna harkinnassa oli lähettää erilliset save the date -kortit (tai esim. magneetit), mutta loppujen lopuksi totesin, että päivän ilmoittaminen joulukorteissa riittää.

Tänä vuonna tilasimme joulukortit ensimmäistä kertaa valmiina, aiemmin olen aina askarrellut ne itse - ja pistänyt sulhonkin askartelemaan :D Nyt on vain ollut hirveä kiire koko syksyn, joten päätin helpottaa elämääni edes joulukorttien verran. Sitä paitsi, nythän meillä oli maailman suloisin mallikin poseeraamaan kortteihin:

No okei, oikeastihan tästä tyypistä on mahdoton saada kuvaa, jossa näkyisi koko koira jotenkuten terävänä. Eikä tätä kuvaa napattu joulukorttia ajatellen, mutta siinä vaiheessa kun aloin korttiin kuvaa etsimään, tämä oli ainut kuva, jota saattoi edes harkita. Hyvähän siitä kuitenkin tuli, vaikka nuo taustan huonekalut korostuvatkin kortissa enemmän kuin esikatselukuvassa.

Kortit tilattiin Smartphotolta, jolta olin kesällä tilannut valokuva-albumeita ja minulla olikin 20 euroa smartbonusta käytettävänä. Se hyödynnettynä korttien (40kpl) hinnaksi jäi noin kuusi euroa sisältäen lähetyskulut ja kirjekuoret - ei paha siis!

Koska tarkoituskaan ei ollut panostaa kortteihin rahallisesti, tilasin halvimmat mahdolliset, eli yksipuoleiset kartonkikortit. Kortteihin oli paljon erilaisia kehys- ja efektivaihtoehtoja.Tähän malliin lisäsin itse nuo kultaiset tähdet ylälaitaan, joka korttiin vähän erilaiset. Teksipuolelle päädyimme tällaiseen kokonaisuuteen:


Kortteja on nyt jaettu ensimmäisille vastaanottajilleen: perheet, pari ystävääni ja sulhasen sukulaiset Pohjois-Pohjanmaalta ovat saaneet omansa. Pääosin vastaanotto on ollut positiivista, vaikka hieman hämmennystäkin on esiintynyt (koska ollaanhan me nyt aika ajoissa). Noh, ainakaan kukaan ei voi jättäytyä häistä pois sillä verukkeella, että sai tietää niistä liian myöhään :D

Kuoriin kirjoitin muuten nimet (ja osoitteet niihin, jotka pitäisi vielä pikapikaa lähettää) Tigerista jo viime vuonna ostamallani kalligrafiakynällä. Vaikeinta kynän käytössä oli saada mustesäiliö auki, kun mitään ohjeita ei ollut missään - itse jälkeen olin tosi tyytyväinen!

Että sellaiset kortit, mitäs tykkäätte? Seuraavaksi pääsenkin toivottavasti kirjoittamaan niistä sormuksistani, sillä eilen tuli tekstiviesti, että paketti on noudettavissa! En malttaisi odottaa, kun vasta huomenna pääsee hakemaan ne...!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti