perjantai 13. marraskuuta 2015

Yllättäviä edistysaskeleita

Syksy on edelleen jatkunut älyttömän kiireisenä - tekemistä tuntuu olevan vain enemmän ja enemmän - mutta kuin ihmeen kaupalla myös häiden suhteen on edistytty. Tällä hetkellä jopa tuntuu, että kyllähän ne häät itsensä järjestävät!

On otettu pieniä edistysaskeleita: hankittu esimerkiksi sateenvarjo ja tuolihuppukangasta, päätetty millaiset tuolihuput ommellaan (tästä kreisistä projektista lisää, kunhan se etenee toteutusasteelle) ja pyydetty kaveria kakuntekijäksi. Eilen ja tänään edistyttiin myös hieman isommin: eilen tilattiin joulukortit, joiden tekstipuolelle tuli myös meidän "Save the date" ja juuri äsken tilasin itselleni sormukset.

Se olikin se syyni tulla kertomaan näitä kuulumisia teille pikaisesti. Tuli nimittäin tarve hehkuttaa, että IIIIIIIIIKS, mulle on nyt ostettu kaksi rivitimanttisormusta kihlan kaveriksi! Lisäksi ajattelin jakaa teille sen syyn, miksi sormukset ostettiin näin aikaisin: Malmin Korupajalla on tämän viikonlopun loppuun saakka (15.11. asti) huima tarjous: kaksi kihla- tai vihkisormusta yhden hinnalla!

Tarjoushan oli kuin minulle luotu, sillä tosiaan halusin kaksi identtistä rivitimanttisormusta kihlan molemmin puolin - säästin siis 50%! Tämä onkin varmaan ainut kohta, jossa alitetaan meidän budjetti :)

En tietenkään päässyt Tampereelta käymään tähän hätään Malmin Korupajan myymälöissä, mutta onneksi heidän tuotteitaan saa myös nettikaupasta! Ostopäätöksen sinetöi liikkeen mahtava asiakaspalvelija, joka pystyi puhelimitse auttamaan sormuksen valinnassa (olin kyllä katsonut mallin etukäteen, mutta minulla oli vielä muutamia kysymyksiä kihlan ja vihkien yhteensopivuudesta - näihin sain oikein hyödyllisiä vastauksia).

Koska kyseessä on "ihan tavallinen" (silti niin ihana!) rivitimanttimalli, en koe tarpeelliseksi salailla valintaani häihin saakka - sen verran joudutte kuitenkin malttamaan, että saan sormukset omiin hyppysiini :D Millähän niitä sitten itse malttaa säästellä vuoden verran...

Myös meidän yhdistetystä save the date- ja joulukortista on luvassa juttua, kunhan saan nekin kotiin. Lisäksi pitäisi vielä viikon sisään tehdä postaus häämeikkiajatuksistani, sillä ensi viikon sunnuntaina olen menossa kaaso R:lle kokeilemaan sitä. Paljon postauksia luvassa siis, pysykää kuulolla ;)

Loppuun vielä kiitokset Bussikuskin morsiamelle, jonka blogista bongasin tämän maagisen sormustarjouksen - kyllä kannattaa seurata hääblogeja!

2 kommenttia:

  1. Haha, huippu toi meemi :D Tuttu tunne! Mutta hienoa, että suunnitelmat etenee ja budjetin alituskin tullut - harvinaista herkkua ;) Jään odottamaan kuvaa sormuksista! :) Ja toi häämeikkikin kiinnostaa erityisesti, kun on talvihäät kyseessä ja meikki (ehkä) sen mukainen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan toivoa, että ne sormukset sitten on just eikä melkein - olihan tämä aika riski veto tilata ne, kun en ole juuri tuota mallia ikinä kokeillut, vain vastaavia. Nyt vaan odotellaan kaikki sormet ja varpaat ristissä :D Meikkiä en ole vielä hirveästi miettinyt, kun en siitä paljoa itse ymmärrä, mutta ainakin on tosiaan huomioitava, että näin marraskuussa on paljon pimeämpää kuin kesällä.

      Poista