perjantai 20. marraskuuta 2015

Viisi vuotta yhdessä - ensi vuonna naimisissa!

Sormukset viipyvät matkallaan, mutta en anna sen haitata, koska mahanpohjassa kutkuttaa muutenkin: eilen oli tasan vuosi meidän häihin! Päivähän on ollut tiedossa jo ennen blogia, mutta nyt se on painettuna noihin joulukortteihinkin (jotka saapuivat tänään!) ja sitä myöten lyöty lukkoon: Me mennään naimisiin 19.11.2016! Aikaa jäljellä siis alle vuosi - ihanaa, jännittävää, suunnittelupaniikki! (Ei oikeesti; me ollaan ihan hyvässä vauhdissa suunnittelujen kanssa!)

Emme mitenkään juhlistaneet -1. hääpäiväämme, sillä sulhanen oli töissä klo 7-19 ja oli ymmärrettävästi ihan puhki tuon rupeaman jälkeen. Oletettavasti hän on kyllä tänään ihan yhtä puhki, mutta suunnitelmissa on hieman juhlistaa viiden vuoden yhdessäoloa, jonka merkkipäivä on tänään/huomenna, miten sen nyt haluaa laskea.

Tarkat lukijat huomasivatkin, että hääpäivä on melkein, muttei ihan sama päivämäärä kuin tapaamispäivämme, jota siis olemme juhlistaneet vuosipäivänä. Itsehän olisin halunut juhlia häitä tänä vuonna, 21.11., mutta päivämäärää päätettäessä vuoden 2014 alkupuolella se oli sulhasen mielestä liian pian - tämän vuoden keväällä hän kyllä ehdotti, että aikaistetaan häitä vuodella, mutta minä en enää suostunut siihen, sillä olin jo tehnyt kaikki suunnitelmat vuotta 2016 silmällä pitäen. Tällainen tausta meidän hääpäivällä - toisaalta ihan kiva, että marraskuussa on nyt kolmen päivän siirappinen pätkä vuosipäiviä :D

Viime vuoden vuosipäiväfiilistelyjä voit lukea täältä. Tänä vuonna vuosipäivä menee tavallistakin arkisemmissa tunnelmissa: suunnitelmissa on ihan vain rauhallinen koti-ilta viinin ja sushin merkeissä - koiranpentu on perheelläni hoidossa, joten otetaan ilo irti nykyään niin harvinaisesta tilaisuudesta olla kotona rauhassa kaksin

2 kommenttia:

  1. Onnea vuosipäivän johdosta ja kiva nähdä teidät! Söpö pari olette. :) Meillä on myös tarkoituksena valmistaa tänään pitkästä aikaa sushia kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Me mentiin ihan ravintolan take awaylla, pitäisi kyllä joskus kokeilla sushin tekemistä itse!

      Poista