maanantai 16. marraskuuta 2015

Morsiamen look

Hääpuku ja kengät ovat hankittuna, eli aika merkittävä osa meikäläisen hääpäivän lookista on jo selvillä. Jäljellä olisi vielä asun viimeisteleminen sekä pääasiat, eli meikki ja hiukset. Aloitetaan vaikka meikistä, jonka minulle siis tekee kaaso R. Itsehän olen täysin uuno kaiken kosmetiikan suhteen, joten arvatkaapa vaan, onko ollut haastavaa löytää R:lle kuvia siitä, mitä oikein haluaisin... Olen yrittänyt etsiä esimerkkejä meikeistä, jotka toimisivat marrashäissä (joissa varmaan isoimpana haasteena - tai etuna - on valon vähäisyys). Ongelmana on vain, että kaikki meikit tuppaavat minusta näyttämään samoilta. Tässä kuitenkin pari kuvaa inspiraatio-kansiostani:

Ehdottomasti tällaiset rajaukset! (Tai sitten ei.) (Kuva)
Tämä meikki on mielestäni hyvin "tasapainossa".(Kuva)
Ihanan syksyinen meikki! (Kuva)
Kampauksia ideoinkin jo viime vuoden joulukalenterissa, ja olen yhä noiden ideoiden kanssa samoilla linjoilla - suunnitelmissa on siis kiharanuttura. Tuon postauksen jälkeen olen tosin saanut pakkomielteen birdcage-hunnusta: 

(Kuva)
(Kuva)

Hunnun yhdistäminen kiharanutturaan toki onnistuu, mutta toisaalta se näyttää mielettömän hyvältä kiharan sivuponnarin kanssa

Kampaus varmaan varmistuu vasta, jos kun saan tuon birdcage-hunnun hankittua ja kampaajan varattua. Viimeistään koekampauksessa sitten. Birdcage-innostuksen myötä piti tietysti tutkia myös, millaisia meikkejä muut morsiamet ovat yhdistäneet sellaiseen. Vahva huulimeikki tuntui olevan suosiossa, mutta itse en sellaista halua, sillä käytän huulipunaa harvemmin kuin kerran vuodessa, joten näyttäisin varmaan vieraalta huulet pyntättynä. Tässä esimerkkejä sellaisista yhdistelmistä, joita voisin itselleni kuvitella:

(Kuva)
(Kuva)
Vasemmanpuoleinen on mielestäni erinomaisesti myöhäissyksyn häihin sopiva, mutta itselleni en haluaisi noinkaan tummia huulia. Oikeanpuoleinen taas on kokonaisuudessaan aika kiva. Alla vielä yksi kuva, jossa on hieman ajattelemani kaltainen kampauskin (itselleni haluaisin hitusen rennomman nutturan), eli kaikin puolin tavoiteltavissa oleva morsian-look:

(Kuva)
Näiden inspiraatiokuvien (jotka siis ovat varsin vähäisiä määrässään ja epämääräisiä laadussaan) lisäksi linkkasin kaasolleni Saara Sarvaksen blogipostauksen häämeikeistä. Itse ainakin koin hyödylliseksi lukaista tuon läpi. R:lle se on ehkä hieman turha, sillä hän on muutenkin hieman perehtyneempi kosmettiikkaan kuin minä :D Halusin vielä vinkata siitä teillekin, jos joku muu aikoo meikata itse / pyytää ystävää meikkaamaan. Aikooko joku?

Mitä mieltä olette näistä kuvista - tavoittaako näistä mitään tyyliä ja sopiiko se tyyli sitten marrashäihin? Entä onko hyviä linkkivinkkejä häämeikkeihin?

4 kommenttia:

 1. Kauniita inspiskuvia! Mielestäni kaikissa kuvissa ja kuvauksessa meikistäs oli selkee ja ehyt kokonaisuus, että varmasti tulee kaunis meikki+hiukset -kombo. Kokonaisuutena tykkäsin eniten ehkä tuosa nauravasta morsiamesta sivuponnarin ja birdcage-hunnun kanssa.

  Sulla on niin nätit huulet, että huulien korostaminen varmasti ois myös sopinut. Mutta oot ihan oikeessa, ettei huulipunaa kannata käyttää jos sitä ei arkena muutoin käytä :)

  Kiitos Sarvaksen meikkilinkistä, näytti tosi kattavalta ja käyn lukemassa vielä tarkemmin. Oman meikkini tekee todennäköisesti ystäväni, joten käytännön vinkit tulee tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Itsekin tykkään nauravan morsiamen kokonaisuudesta - tai kaikkihan nämä ovat kauniita, sillä ne tähän postaukseen valitsinkin :)

   Tykkään kyllä itsekin huulistani ja mieluusti niitä korostaisin arkenakin enemmän, mutta ne ovat myös hieman haastavat punata (raja menee hieman eri kohdassa riippuen seuraako huulten muotoa vai väriä, jolloin punaa tulee helposti liian laajalle), ja vaikka aina välillä oon siinä onnistunutkin, niin en mielestäni näytä silloin itseltäni :D

   Poista
 2. Noniin vai tällaista olet miettinyt! Täytyy sanoa että yllätyin siitä että haluatkin näin näyttävää lookkia :D Kuvissa oli aika näyttävää meininkiä (tietysti kun ovat kuvausmeikkejä) mutta hyvältä ja toteutettavilta näyttävät!
  Täten ilmoitan jo tähän väliin että ne punaiset huulet tosiaan saat unohtaa jo tässä vaiheessa, minä en koko päivää juokse niitä korjailemassa :D
  Tuo viimeinen kuva on oma lempparini, sopisi sulle mielettömän hyvin! Tällä pääsen itse jo hyvin eteenpäin suunnittelussa :)
  - R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän häämeikin nyt vähän arkimeikistä erottua ;) Mun silmään nuo ruskeat silmämeikit ei myöskään näytä niin ylilyöviltä, kuin vastaavat jonkun muun värisinä olisivat, ja jotain tuollaisia ruskean sävyjä toivoisin myös itselleni.

   Äläkä huoli niistä huulista, ne mä tosiaan haluankin pitää luonnollisen värisenä. Kokeillaan näitä sitten sunnuntaina, ja vuoden päästä pääsetkin jo tositoimiin ;D

   Poista