torstai 26. marraskuuta 2015

Häämeikki vol. 1

Viime sunnuntaina nähtiin siis kaaso R:n kanssa ensimmäisen häämeikkikokeilun merkeissä. En todellakaan osannut etukäteen kuvitella, kuinka vaikeaa häämeikin päättäminen voi olla! R teki myös vanhojen päivän meikkini "muutama" vuosi sitten ja sen päättäminen sujui näin jälkikäteen mietittynä yllättävänkin kivuttomasti.

Lähdimme nyt kuitenkin alkuun kokeilemaan jotain inspiraatiokuvieni kaltaista olemassa olevilla meikeillämme. Valitettavasti minulla tuli hieman kiirus lähtö, minkä seurauksena emme oikein ehtineet keskittymään lopputuloksen valokuvaamiseen, joka muutenkin marraskuussa on haastavaa, etenkin ilman kunnon kameraa, mutta ehkä näistä saa jonkinlaisen käsityksen:


Näissä kuvissa meikki näyttää kyllä melko jytyltä pakkelilta, mutta (onneksi!) näin ei luonnossa ollut - itse asiassa lopputulos näytti mielestäni yllättävänkin vaatimattomalta. Lisäksi uskoisin, että kun varsinaiseen häämeikkiin käytetään laadukkaampia meikkejä, pakkelimaisuus vielä vähenee tuosta. Nuo silmien rajaukset olivat kuitenkin ehkä turhan raskaat, ja R "viimeistelikin" meikin vielä näiden kuvien jälkeen poistamalla rajausten hännät. Lopullinen meikki näytti siten tältä:


Sulhanen totesi minut R:n luota hakiessaan, että näytän ihan normaalilta. Vähän jännältä kuulemma, mutta ihan normaalilta. Äidiltäni odotin ankaraa tuomiota liian tummasta / raskaasta meikistä, mutta myös perheeni oli sitä mieltä, että eihän tuossa mitään ihmeellistä ole. Uskoisiko tuota - tässä arkimeikkini tältä aamulta:


Joka tapauksessa ajattelimme R:n kanssa, että kokeillaan sittenkin ensi kerralla hieman eri tyylistä meikkiä; harkinnassa on tällä hetkellä ohuempi ja tummempi rajaus ja ehkä vaaleammat luomet. Toisaalta myös tämänkaltainen silmämeikki, mutta sillä tarkemmalla (nestemäisellä) rajauksella voisi olla kiva?

Mitä mieltä näistä meikeistä? Miten te meikkaisitte tämän naaman? Hyviä ideoita ja vinkkejä otetaan vastaan!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä näyttää ihanan kuulaalta meikiltä :) Poskipäät korostuu hienosti ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti R:kin näkee tämän kommentin - hän oli hieman järkyttynyt, kun kuuli että aion laittaa meikistä kuvia blogiin :D

   Poista
  2. Ilmeisesti tämä oli hänen mielestään niin kehno, ettei kehtaisi julkisesti esitellä :D

   Poista