perjantai 25. syyskuuta 2015

Save The Date -messuja odotellessa

Kahden viikon päästä, 10.-11.10. Helsingissä vietetään Save The Date -häämessuja! Itselläni on tuolloin lauantaina muutakin menoa pääkaupunkiimme, joten ajattelin piipahtaa myös näillä messuilla - etenkin, kun kaaso R:lläkin sattuu olemaan vapaapäivä ja pääsen siis hänen kanssaan messutunnelmiin häitä fiilistelemään! Lisäksi meikä ainakin odottaa Hääkirppistä; muistattehan kaikki häänne jo juhlineet tuoda kierrätyskelpoiset koristeet myyntiin - ilmoittautua voi täällä!

Itsekään en ole aiemmin juuri näillä messuilla käynyt (ts. olen käynyt vain Tampereen häämessuilla), mutta messusivujen perusteella odotan kyllä ihanaa päivää:

Save The Date- häämessut ovat Suomen ensimmäinen kierrätykseen, vintageen ja kotimaiseen suunnitteluun keskittynyt häämessutapahtuma.

Tänä vuonna Hyvän Mielen Häämessuja vietetään Helsingissä Tapahtumakeskus Koskenrannassa Vanhankaupungin lahdella parhaaseen hääsuunnitteluaikaan 10–11.10.2015. Meiltä löytyvät ne omannäköiset jutut, jotka viimeistelevät onnistuneen juhlan ja shoppailla voi hyvällä omallatunnolla! Häämessut ovat avoinna molempina päivinä klo 10–17, joten shoppailu- ja haaveiluaikaa on mukavasti. Tule katsastamaan kauneimmat hääpuvut, ihanimmat sormukset ja parhaat häidenjärjestelyideat Save the Date- häämessuille.

Kimppalippu kahdelle hengelle maksaa etukäteen ostettuna 15 euroa (Tiketistä), mikä on mielestäni oikein hyvä hinta! Lisäksi lippuja on mahdollista voittaa messujen Instagram-kisassa:

Vangitse valokuvaan unelmiesi häät – suuret, pienet, rannalla, kaksin, metsässä, kaupungissa – tyyli on vapaa ja monimuotoinen

Julkaise kuva Instagramissa tageilla @haamessut ‪#‎unelmienihaatkisa‬ ‪#‎savethedatemessut‬. Voit repostata kuvan, ottaa oman ja osallistua useammankin kerran.
Kisa on käynnissä tästä hetkestä aina 7.10. klo 12 saakka. Kisan palkintoina arvomme 10 kahden hengen sisäänpääsyä Save the Date-häämessuille sekä messuilla julkaistavan uunituoreen Häät-lehden jokaiselle lippupaketin voittajalle!

Arpaonnea kisaan osallistuville ja antoisia messuhetkiä kaikille sinne saapuville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti