perjantai 18. syyskuuta 2015

Ilmaisia häähankintoja

Vihdoin ehdin kirjoittamaan viimeisimmistä hankinnoista! Reipas kuukausi sitten bongasin nimittäin naikkareiden foorumilta ilmoituksen, että annetaan tummansinistä häätavaraa. Että ilmaista tavaraa meidän värissä - kelpaa! Oltiin muutenkin seuraavana viikonloppuna ajelemassa tavaroiden suuntaan, joten koukattiin ne mukaamme. Mitäs kaikkea sitten saatiinkaan...


Ensinnäkin saatiin yhdeksän kappaletta ylläolevan laisia Ikean Vasen-maljakkoon tehtyjä pöytäkoristeita. Tosin, vaikka nuo värit tässä näyttävät ihan hyvältä, niin tosiasiassa tuo nauha on hieman liian vaalean sininen ja kynttilä melkeimpä violetti, joten ne jäävät varmaankin muuhun käyttöön kuin häihin. Muutenkin aion tuunata maljakot uudelleen ja käyttää sisällä olevan peililasimurskeen ehkä johonkin muuhun.

Lisäksi setin mukana tuli tuollainen juhlava kuulakärkikynä, mikä myös jäänee meidän häistä pihalle, sillä se ei ehkä oikein sovi tyyliin ja lisäksi yritän saada pöytiin siistejä kuulakärkikyniä, koska meille tulee "mad libs"-vieraskirja, jonka sivuja vieraat saavat täyttää paikoillaan. Otin kynän kuitenkin mukaani, koska edellinen omistaja olisi heivannut sen roskiin - jos se jotakuta kiinnostaa, niin voin lahjoittaa edelleen ilmaiseksi :)

Saatiin myös pieniä tekotimantteja pussukallinen, mutta näistäkään en tiedä, päätyvätkö lopulta häihin - elleivät, niin muuhun askarteluun kelpaavat kyllä! En nimittäin tiedä, sopivatko nämä lopulta häidemme tyyliin.


Pääasia, jonka takia halusin hakea kaiken tämän, olivat kuitenkin nämä kankaat. Edellisissä häissä nämä palvelivat ilmeisesti kaitaliinoina, mutta itse suunnittelin tekeväni näistä tuoleihin jonkinnäköiset koristeet. Suunnitelmissa on siis peittää tuolit valkoisilla tuolihupuilla (jotka aion ommella itse), mutta niihin olisi kiva saada myös vähän väriä - nämä kankaat sopivat tuohon tarkoitukseen hyvin! Tosin kangasta on todennäköisesti liian vähän kaikkia tuoleja varten, mutta voisi harkita, että koristeet tekee vain joka toiseen tuoliin tai joka toiseen pöytään tai vaihtoehtoisesti hankkia lisää kangasta - joko samantyyppistä tai sitten selkeästi erilaista ja käyttää taas "joka toinen" -taktiikkaa.

Viimeisimpänä saimme 46kpl kertakäyttöisiä viinilaseja. Todennäköisesti tulemme tarjoamaan myös illalla viiniä (ainakin ruokailun jämäviinit), ja nämä sopivat sen tarjoiluun hyvin - itsestäni ainakin on tullut sen verran "hienostelija", että nautin viinini mieluummin viinilasista kuin mukista. Ei siis todellakaan oltaisi tällaisista erikseen maksettu, mutta jos ilmaiseksi saa, niin mikäs siinä ;)

Näiden ilmaisten ihanuuksien lisäksi löysin myös yliopiston kierrätyshuoneesta (vinkvink tamperelaiset: Päätalon E105!) tällaisia lasipurkkeja, joiden ajattelin sopivan pöytäkoristeiksi skumppalasien kaveriksi. Tosin näitä oli viimeksi vain 5kpl, mutta ajattelin käydä tässä vuoden aikana aina välillä tarkistamassa huoneen tarjontaa, josko näitä (tai vastaavia) ilmaantuisi sinne lisää.

Tällaista hamstrausta olen siis harrastanut :D Vähän itseänikin hirvittää, kun suurin osa näistä on näitä "saattais olla kiva" -tyyppisiä tavaroita, joita olen yrittänyt välttää, mutta ainakaan näistä ei nyt maksettu senttiäkään. Vien sitten vaikka sinne kierrätyshuoneeseen, jos eivät meille kelpaakaan, niin eivät ole tielläkään enää :)

Onko siellä muita hamsteri-morsiamia?

Hamstraamisen lisäksi muutakin edistystä on tapahtunut: Valokuvaajaltamme tuli vihdoin viestiä ja se homma on varausmaksun maksamista vaille selvä, ihanaa! Lisäksi olen juuri näillä näppäimillä lähdössä näyttämään hääpukuani ompelijalle, jotta selviää, voiko siihen tehdä tarvittavat muutokset eli onko se tosiaan oleva pukuni - jännää, ihanaa! Näistä kaikista taas mahdollisimman pian!

5 kommenttia:

 1. Minä hei vinkkailen marraskuun alussa, että mitä kaikkea meille jää, jos sattuu oleen jotain teille mieluista :D
  Tosin tässä jo pähkäilin, että pitää varmaan sinne Tampereen häätorille (vai mikä nyt onkaan, fb:stä bongasin) varata pöytää, muuten me hukutaan siihen kaikkeen mitä jää, jos ei muuhun niin siihen organza-kaitaliinaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee kiva :) Jos meinaat sitä Häätorin kirppistapahtumaa (olikohan se 7.11.?), niin itse ajattelin puolestani mennä sinne shoppailemaan :)

   Poista
 2. Ihanaa, että törmäsin blogiisi! Itse olen myös hääuntuvikko ja naimakaupat tulossa vasta 4.2.2017 mutta kovasti jo olen katsellut hääpaikkoja ja muita häihin liittyvää. Itsekin Pirkanmaalta, joten blogisi on täynnä ihania aarteita, vinkkejä ja aarteita joista minäkin voin hyötyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos blogista on ollut iloa! Itsehän aloitin myös hääsuunnittelut ja blogin pitämisen jo yli vuosi sitten, kaksi ja puoli vuotta ennen häitä, joten ymmärrän täysin ajoissa aloittamisen ;)

   Poista