perjantai 7. elokuuta 2015

Kengät!

Ostin tosiaan maanantaina kengät häihin. Olin jo kesäkuun alusta saakka käynyt niitä hipelöimässä Tullintorin Tunnelin kengässä, sovitinkin niitä joskus silloin ja ne olivat ihanat. En vain uskaltanut ostaa niitä, koska ne eivät olleet aivan sitä, mitä hain (tai kuvittelin hakevani, esimerkkejä Jotain sinistä -postauksessa). Hintakin oli budjettini yläpäässä, 120 euroa. Alennusmyyntien alettua nämäkin kengät alennettiin 30%:lla 83 euroon, mikä oli jo inhimillisempi, mutta tuntui yhä korkealta.

Kiersin siis kaksi kuukautta kenkäkaupoissa ja kirpputoreilla (Suomen lisäksi siellä Ruotsissa ja Kööpenhaminassa), eikä mitään. Ihan oikeasti, sinisiä kenkiä ei näköjään myydä lähes ollenkaan. Vaikka se on niin ihana väri! Tästä sisuuntuneena palasin reissujen jälkeen Tunnelin kenkään, jossa tuota ihanaa kenkää oli vielä yksi pari hyllyssä - kuin ihmeen kaupalla minun koossani. Hinta ei ollut toiveistani huolimatta tippunut enempää, mutta loppujen lopuksi 83 euroa ei kyllä ole paljon nahka-avokkaista, jotka tulevat varmasti häiden jälkeenkin käyttöön useaan kertaan. Tällaiset tuli siis hankittua:


Kengät ovat Aiminer-merkkiset ja oikein mukavan tuntuiset jalassa jo nyt, vaikka ennen häitä niitä pitää tietenkin vielä muotouttaa omaan jalkaan (siihen mahtava niksi Pitsiniekalta!).

Ainut, mikä minua tällä hetkellä kengissä hieman mietityttää, on tuo korko. Nimittäin hankkimani häämekko on minulle toistaiseksi melko pitkä, siihen jäi paljon ylimääräistä, vaikka viimeksi sitä sovittaessa minulla oli paljon korkeammat korot jalassa. Tämän takia pelkäänkin, ettei mekkoa voida lyhentää näihin kenkiin sopivaksi ilman että puvun malli tai kukkaroni kärsii. Onneksi saan tähän selvyyttä suhteellisen pian, sillä olen elo-syyskuussa menossa näyttämään mekkoa ompelijalle, joten voin siellä sovittaa mekkoa kenkien kanssa. Jos kaikki vaikuttaa sen suhteen hyvältä, on tietysti vain plussaa, että kengissä on vähän maltillisempi korko, jolloin niitä on mukavampi käyttää koko päivä :)

Joka tapauksessa oon ihan rakastunut näihin kenkiin! (Ja meikä harvoin rakastuu materiaan!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti