maanantai 3. elokuuta 2015

Jumijumijumi

Hääsuunnittelut on tällä hetkellä ihan jumissa. Olen kyllä miettinyt erinäisiä asioita, mutta mikään ei etene mihinkään. Tai lähinnä olen miettinyt häiden teemaa: mikä se olisi ja miten se näkyisi häissä. Pikkuhiljaa kun pitäisi tehdä enemmänkin hankintoja, niin olisi hyvä tietää, minkä tyylisinä kaiken oheistilpehöörin haluaa. Vaihtoehtoja vain on liikaa! Tai siis meillä lähinnä se merellinen / maalaisromanttinen, mutta en millään saa itselleni visiota siitä, mitä haluan.


Lisäksi mulle on semisti iskenyt sellainen onko millään kuitenkaan mitään väliä -fiilis. Jos meillä onkin joku hieno teema ja siihen viimeisen päälle laitetut koristeet, huomaako kukaan? Tämän takia olenkin sitä mieltä, ettei koristelusta tai muusta "oheistilpehööristä" kannata ottaa stressiä, vaan toteuttaa ne ihan oman jaksamisen ja innostuksen puitteissa. Itseni tuntien kuitenkin tiedän, että jos päätän häille tietyn teeman ja suunnittelen tiettyjä koristeita, niin toteutan ne verta ja hikeä säästämättä. Että pitäisikö sittenkin tyytyä pelkkiin teemaväreihin ja todella minimaaliseen koristeluun? Tällöin vaarana on kuitenkin, että jossain vaiheessa innostun ja hommaan vessakorit meriteemaisina, pöytäkoristeet maalaisromanttisina ja kutsukortit modernin pelkistettyinä. Siitäpä sitten soppa syntyy!

Mahtavaa avautumista taas, tästä varmaan kukaan mitään ymmärrä :D Noh, saanpahan ajatuksiani vähän selkiytettyä kirjoittamalla. Ehkä? Voisi tietysti auttaa myös miettiä näitä kaikkia sulhasen kanssa, hän juuri edellisiä häitä juhliessamme totesi, että voisi ehkä hänkin alkaa osallistua meidän häiden suunnitteluihin. Hänellä voisi myös olla hieman rauhallisempi ja rationaalisempi tapa suhtautua näihin "ongelmiin", joita minä ehdoin tahdoin tuotan...

Ei auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni suunnittelujen suhteen, eiköhän se tästä taas iloksi muutu! Itse asiassa keksinkin jo tehokkaan keinon ahdistuksen voittamiseksi: kävin ostamassa kengät - hääkengät! Niistä lisää seuraavalla kerralla ;)

4 kommenttia:

 1. Mulla on lähinnä ongelmana tuo vaihtoehtojen liikatarjonta. Tekisi mieli yhdistää puutarhajuhlat, grillibileet, industrialismi, Marvelin elokuvat, kultaiset eläimet ja pinkit hörsötykset :D Että meidänkin häistä saattaa tulla aikamoinen sekametelisoppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, miksi onkaan niin monia hyviä ideoita ja (toivottavasti) vain yhdet häät! Pitäisi varmaan järjestää kerran vuodessa jotkut sukujuhlat, että pääsisi toteuttamaan kaikki mahtavat jutut :DD

   Poista
 2. Hahah tää teksti vois olla ihan suoraan mun kynästä! :D :D Niin tuttu fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana etten ole näine fiiliksineni yksin :D (Harvoinpa niin oikeastaan on, vaikka usein niin kuvitteleekin...!)

   Poista