perjantai 14. elokuuta 2015

Edistyksen hippusia

Luovuutta vaativat toiminnot, eli lähinnä se teeman miettiminen, eivät edelleenkään innosta. Sen sijaan päätin alkaa hoitaa "asiallisempia" palasia häistä, ja tällä strategialla olekin saanut taas jotain edistystä aikaan:

Tärkeimpänä Ensinnäkin ostin kalenterin, joka yltää marraskuulle 2016! Aiemmin olen käyttänyt lukuvuosikalentereita, mutta nyt päädyin ostamaan 1,5 vuoden kalenterin, kun sellaisia löysin. Ihanan kutkuttavaa päästä merkkaamaan häät kalenteriin, vaikka pessimistinä päädyinkin helposti poistettavaan post it -ratkaisuun siltä varalta että jotain tapahtuu.

Lisäksi tulin vahingossa ehkävarmasti päättäneeksi, millaiset pöytänumerot meille tulee. Yliopiston saa ottaa -hyllyssä oli nimittäin tällaisia kylttitelineitä. Kuten kuvasta näkyy, ajattelin, että näihin voisi laittaa keskelle pöydän numeron ja sen viereen kuvat meistä numeron mukaisen vuoden vanhoina (idean olen muistaakseni bongannut Well tied knot'n Emmalta, heidän pöytänumeronsa vilahtavat ainakin hänen Sisätilan koristelu -postauksessaan).


Aluksi ajattelin, että numeron voisi vain kirjoittaa paperille tuohon väliin, mutta sitten sain päähäni, että numeron voisi tuolla tavalla rei'ittää paperiin/kartonkiin ja laittaa sitten (led-)kynttilän sen taakse, niin että numero olisi "valaistu". Tämä ei kyllä ainakaan tässä mahtavassa demoversiossa toiminut ihan halutulla tavalla, sillä numerosta sai hieman huonosti selvää. Ongelma ehkä ratkeaisi käyttämällä tummempaa ja paksumpaa kehystä.

Mitä tykkäätte tästä ideasta? Kumpi olisi mielestänne parempi, kirjoittaa numero vai tämä valoversio? Ehkä tuossa valoversiossa valokuvat jäävät sittenkin pimentoon...  Millaisia pöytänumeroita muille tulee?

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä - kenties jopa merkittävimpänä, lähettelin viime viikonloppuna tarjouspyyntöjä valokuvaajille! Pitopalveluille en kehdannut vielä laittaa, onhan häihimme vielä runsaasti aikaa, enkä halunnut saada hullun leimaa jo tässä vaiheessa. Valokuvaajien ajattelin kuitenkin paremmin ymmärtävän aikaista yhteydenottoa, ja niin he vastauksista päätellen ymmärsivätkin. Olen tosiaan saanut jo melkein kaikilta vastaukset - nyt pitäisi sitten sulhon kanssa vertailla eri vaihtoehtoja. Kirjoittelen valokuvaajan etsinnästä ja valinnasta siis sitten, kun saadaan se prosessi loppuun :)

Että hetkellisten ahdistus-kohtausten jälkeen hääsuunnittelu tuntuu taas olevan ihan hyvällä mallilla; vielä kun saisin sen teeman päätettyä! Mites muut ensi vuoden morsiamet, sujuuko suunnittelu?

2 kommenttia:

 1. En tiedä, onko meillä oikeastaan mitään teemaa edes suunnitteilla.. Ehkä se vielä muiden palasten loksahdellessa tulee vastaan :) minä parhaillani kilpailutan pitopalveluita ja on tuo vastausprosentti aika kehno tällä hetkellä.. Ja vastaukset tulevat hi-taas-ti!

  Ja niin. Ehkä kynttilän kanssa kuvat jäävät pimentoon, mutta idea on silti kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän tuo teema välttämätön ole, itsestä vain tuntuu, että se voisi helpottaa koristelun suunnittelua ja hankintojen tekemistä. Tosin jos se teeman miettiminen on näin hankalaa, niin lopputulos helppouden suhteen taitaa olla plus-miinus-nolla :D Pitopalveluiden kilpailuttamisesta olenkin lukenut lähinnä negatiivisia kokemuksia joka puolelta, varmasti ärsyttävää!

   Poista