keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Teholoma suoritettu!

Ensinnäkin kiitoksia monista hyödyllisistä kommenteista edelliseen passi-postaukseeni! Annan kommenttien perusteella päädyin siihen, että uusin vain passini nyt, sillä se on hieman henkilökorttia halvempi ja lisäksi uusiminen onnistuu helposti netissä (toivottavasti). Huomenna siis passikuvaa ottamaan ja hakemusta menemään.

Toiseksi pahoittelut hetken hiljaisuudesta & hitaasta reagoinnista pariin kommenttiin. Lähdettiin tosiaan viime viikon tiistaina reissaamaan Ruotsiin ja Tanskaan, ja siitä tulikin sellainen teholoma, etten oikeastaan ehtinyt datailemaan :D Tänään saavuttiin sitten takaisin Suomeen ja mummola-aamupalan kautta takaisin Tampereelle. Oli kyllä huippua, ja ajattelin kirjoittaa matkastamme vielä hieman tarkemmin, sillä useimmat kohteistamme olivat täydellisiä sekä pariskunnille että lapsiperheille, joihin varmaan suurin osa lukijoistani kuuluu :)

Nyt tulin vain pikaisesti ilmoittamaan, että hengissä ollaan, vaikka hieman väsyneitä loman jäljiltä. Toivottavasti ehdin kirjoittelemaan pitemmästi ennen kuin viikonloppuna palataan pääkaupunkiseudulle tämän kesän toisiin häihin... Nyt saunaan ja sitten varmaan nukkumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti