maanantai 1. kesäkuuta 2015

Synttäriviikko: Ulkoasupäivitys

Kesä(kuu) on täällä! Samalla päästiin edellisessä postauksessa mainitsemaani synttäriviikkoon - olen siis kuin ihmeen kaupalla onnistunut kirjoittamaan blogia jo vuoden enemmän tai vähemmän säännöllisesti! Vielä ihmeellisempää ja ihanampaa on, että teitä lukijoitakin on jo kertynyt ihan mukavasti, ja siitä kiitollisena lupaan arpoa jotain pientä kivaa :) Siitä enemmän ylihuomenna keskiviikkona, blogin varsinaisena syntymäpäivänä.

Tänään sain vihdoin aikaiseksi päivitellä hieman blogin ulkoasua. "Vihdoin" sen takia, että itse kyllästyin vanhaan banneriini jo joulun tienoilla ja uusi onkin lojunut kansioiden syövereissä melkein siitä saakka (paitsi että tietenkin sitä piti vielä tänään kuitenkin korjailla...). Toivottavasti jaksan nyt tätä sitten katsella ainakin seuraavan vuoden, jotta voi bloggaamisessa keskittyä siihen olennaiseen, eli kirjoittamiseen!

Muokkasin myös vähän tekstien värejä, lähinnä poistamalla kellertävän värin kokonaan. Jos tämä vaikutti käytettävyyteen, saa antaa palautetta! (Tietysti muutenkin saa antaa palautetta!)

Lisäksi poistin yläpalkin linkeistä Blogilistan, joka ilmeisesti lopettaa tänään. Blogiani voi kuitenkin edelleen seurata Bloglovinissa sekä Bloggerin kautta (ohjeet täällä).

Tänään vain siis tällainen ylläpitopäivitys, muina päivinä lupaan päivittää enemmän aiheesta! Nyt synttäriviikolla siis luvassa päivitys jokaisena arkipäivänä!

2 kommenttia: