torstai 4. kesäkuuta 2015

Synttäriviikko: Kesän tehtävälista

Tällä hetkellä mulla on vuorotellen sellainen olo, että suunnitelmat on hyvällä mallilla, ja sitten taas seuraavassa hetkessä olen varma, etten ikinä saa näitä häitä kasaan. Luultavasti tämä vaihteleva fiilis tulee jatkumaan häihin saakka :D Tähän väliin voisi kuitenkin olla hyvä tarkistaa, mitä ollaan jo tehty ja mitä olisi nyt seuraavaksi vuorossa. Aikataulutettu tehtävälistahan löytyy tuolta yläpalkista, sen mukaan ainakin ollaan ihan ajoissa :)

Tehty

Kesällä pitäisi 

 • Käydä juhlapaikalla: Tarkoitus on mennä nyt kesäkuussa kesäteatteriin Omalle tuvalle (siellä esitetään 9.-18.6. Maria Jotunin Kultaista vasikkaa) ja samalla tarkistaa juhlapaikan värimaailma. Teatterilipun hintaan (15e) kuuluu myös väliaikatarjoilu tuvan kahviossa, joten samalla saanee jonkunlaisen kuvan heidän pitopalvelunsa laadusta; olisi nimittäin varmaan helpointa hyödyntää sitä, kun sieltä sellainen löytyy, vaikka pitopalvelun saakin valita vapaasti.
 • Päättää häiden värit edellisen vierailun perusteella.
 • Päättää vihdoin häiden tyyli: merihenkiset vai rustiikkiset häät? Vai yhdistelmä näitä kahta?!
 • Tsekata pitopalvelut ja pyytää tarjouksia.
 • Tsekata valokuvaajat ja pyytää tarjouksia.
 • Alkaa suunnitella hääpäivän ohjelmaa.
 • Harjoitella kangaskukkien tekemistä hääkimppua varten.
 • Käydä läpi omat ja läheisten kaapit siltä varalta, että löytyisi jotain häissä hyödynnettävää (astioita, askartelutarvikkeita, koristemateriaalia...).
 • Kierrellä alennusmyynnit hääkenkien ja muun tilpehöörin perässä :)
 • Sulhasen pyytää bestman itselleen.
Sulhon kesälomalla heinäkuussa ollaan menossa autoreissulle Etelä-Ruotsiin ja Kööpenhaminaan. Tälläkin reissulla täytyy muistaa pitää silmät auki häiden varalta, lähinnä uskoisin sieltä löytyvän Suomea helpommin ne siniset kengät ja/tai sininen vyö hääpukuun. Onko jollain muuten vinkkejä, mitä Kööpenhaminassa kannattaisi tehdä? Häihin liittyen tai muutenkin? Ruotsin puolella viivähdetään pitempään lähinnä Jönköpingissä, mutta ehkä Tukholmassakin ehtisi käydä vaikkapa jossain juhlavaatekaupassa... :)

3 kommenttia:

 1. Teillä hei sentään vielä kamalasti aikaa laittaa koko paletti kasaan, meillä on reilu neljä kuukautta ja kaikki on vielä ihan sekasin, asiat vaan junnaa paikallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, mutta minkäs sitä stressipelle luonteelleen mahtaa :D Ihan varmasti tekin saatte kaiken järjestymään, tsemppiä!

   Poista
  2. No oon minäkin aikamoinen stressipelle, en ees halua kuvitella mimmonen tulee oleen viimenen kuukausi... Saatika se viimenen viikko o.O

   Poista