tiistai 5. toukokuuta 2015

Sulhasen näkemys hää-lookistani

Kuten toissapostauksessa kerroin, hääpuku tuli hankittua melko pikaisella päätöksellä. Epäröin vielä puvun ostamisen jälkeenkin, oliko tämä nyt sittenkään oikea ratkaisu. Saatoin myös vapputunnelmissa esitellä pukua kännykkäni galleriasta kaikille puolitutuillekin ja kysellä heidän mielipidettään. Onneksi sain vain positiivisia kommentteja, nyt alan olla jo melko varma päätökseeni :D On kuitenkin äärimmäisen tuskallista, ettei voi kysyä sulhon mielipidettä hankinnasta! Tietysti jo sen takia, että haluan näyttää hääpäivänä hyvältä nimenomaan hänen silmissään, mutta myös siksi, että olen tottunut tekemään päätöksiä hänen kanssaan keskustellen.

Onneksi voin sentään Well tied knot'n Emman heittämän haasteen varjolla pyytää sulhaselta näkemystä siitä, millaisessa puvussa hän kuvittelee minut hääpäivänä näkevänsä:
 
Sen verran tyyppi oli kuunnellut selityksiäni, että muisti minun puhuneen "delfiini-mallista" (=merenneito). Hihoistakin hän oli melko varma, mutta: Minkä pituiset? Eihän ne voi ranteisiin saakka olla? Vai voiko? :D Hankaluutta tuotti myös helman pituus - näkyykö kengät vai ei, mistä tuloksena mielenkiintoinen rimssuhelma. Hiuksista sulho totesi, että on kuvitellut ne ylös nostettuna, mutta ovathan ne aukikin nätit. Ainiin, ja morsiamillahan on aina huntu! Vai onko? Lopulta sulho päätyi siihen, että päässäni on a)hiukset b)hattu c)turbaani d)huntu. Ihan kiva joka tapauksessa :)

Kasvotkin minulla oli, mutta näyttivät kuulemma silmien kanssa niin miesmäisiltä, että ne pyyhittiin.

Kaikenkaikkiaan olen aika ylpeä tuosta miehestä ja hänen taideteoksestaan <3

Jos hääblogimaailmasta löytyy vielä joku, joka ei ole haastetta toteuttanut, niin nyt toteuttamaan! Ideahan on yksinkertaisuudessaan tämä:

1. Pyydä puolisoasi piirtämään sinut hääasussa, jossa hän luulee näkevänsä sinut hääpäivänänne
2. Postaa piirros blogiisi! 


Suosittelen myös ei-bloggaavia morsiamia kokeilemaan, tämä oli huisin hauskaa! Mulle selvisi myös, että sulho "ei osaa piirtää sellaista pukua, missä haluaisi mut nähdä" - hänellä on siis ilmeisesti selkeäkin visio hää-lookistani! Toivottavasti pääsen edes lähelle sitä hääpäivänä ;)

8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteeseen osallistumisesta :) On kyllä hieno piirustus :D Ja suosittelen kans tätä aivan kaikille. On tosi silmiä avaava tehtävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi haasteesta, ihan mahtava idea! Ja todellakin silmiä avaava :D

   Poista
 2. Näkee, että on kuunnellut sinua. Hyvä piirrustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä ihmeen hyvin kuunnellut selityksiäni :D Kiitos!

   Poista
 3. Hah, täytyykin laittaa M piirtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Pitääkin tarkkailla sun blogia, jotta näen lopputuloksen :)

   Poista
 4. Piirrustusten lisäksi, parhaita on miesten selitykset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, tässä kannattaakin olla kuulolla kun mies piirtää! :D

   Poista