lauantai 2. toukokuuta 2015

Pieniä hankintoja

Viimeksi mainitun hääpuvun lisäksi olemme tehneet muutaman pienemmän hankinnan enemmän ja vähemmän häitä ajatellen:

Nämä pullot sulho kävi ostamassa naapurin Anttilasta simaa varten - tosin saatoin "tilata" tämän mallisia yksilöitä sillä ajatuksella, että niitä voisi ehkä häissäkin hyödyntää :) Näitä on siis nyt yhteensä kolme kappaletta, tosin mummillani on melko lailla vastaavia kappaletolkulla, hän kun käyttää näitä mehupulloina. Mielestäni nämä voisivat olla kivoja vesipulloja pöytiin.


Itse taas eksyin kesken tenttilukemisten Tampereen yliopiston Päätalon kauppaan, jossa on siis loppuunmyynti menossa. Olin kyllä muutaman kerran aiemminkin käynyt ihmettelemässä, josko löytyisi edullisia aarteita, mutta nyt vasta tajusin, että siellähän oli esimerkiksi Juvenes-ravintolan käytöstä poistuneita astioita super-edullisesti - kannattaa siis käydä vilkaisemassa, jos siellä nurkilla pyörii! Kauppa on ilmeisesti auki vielä 18.5. saakka, ellei tavara lopu aiemmin (muistaakseni ma-to klo 10-14).

Esimerkiksi tuo pieni "maalausteline" löytyi sieltä astianurkasta eurolla. Ostin niitä kaksi kappaletta, joista toisessa oli kyllä tuo takajalan koukku vääntynyt, mutta sen saanee väännettyä takaisin käyttökelpoiseksi (kaikki myynnissä olleet telineet olivat enemmän tai vähemmän rähjääntyneitä, mutta kunnostettavissa). Suunnitelmissa on maalata telineet meidän häihin sopiviksi ja hyödyntää ainakin buffet-pöydässä menun telineenä, toiseen voisi ehkä laittaa ohjelman jollekin pöydälle.

Lisäksi hamstrasin paperipuolelta (eko-)kirjekuoria kutsuja varten. Tosin olen edelleen ihastunut näihin ommeltuihin kirjekuoriin, mutta tulin siihen tulokseen, että pelkät materiaalit noihin kustantaisivat enemmän kuin mitä nyt tuli käytettyä näihin kuoriin, ja ehkä voisin tässä kohtaa säästää hermojani :) Nuo post-it -laput taas ostin pöytäjärjestyksen suunnittelemista varten:

(Kuva)
Juu, varmaan sen suunnittelemiseen löytyy nykyään vaikka mitä hienoja nettisovelluksiakin, mutta luulen, että tämä on itselleni sopivampi tapa - mun on helpompi hahmottaa asioita käsillä tehden kuin koneella väsäten. (Ostin itselleni myös vihkon hääsuunnitelmia varten, kun tämä blogi ei tunnu riittävän :D) Sitä paitsi nuo laput tulevat kyllä käyttöön opiskellessa, elleivät tähän tarkoitukseen päädykään. Post-it't ovat vaan normaalisti niin pirun kalliita, että tartuin tilaisuuteen, kun niitä nyt kerran oli puoleen hintaan tarjolla.

Sellaista pientä kivaa tällä kertaa, tämä shoppailuhan lähtee kohta ihan lapasesta! Ovatko muut ensi vuoden morsiamet päässeet jo vauhtiin ostosten osalta?

7 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoinen juttu tuo loppuunmyynii, voisinpa maanantaina käydä vilkaisemassa! :) jäikö sinne noita telineit, muistatko? ja missä päin siis yliopistoa on tuo paikka, en ihan hahmota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita telineitä jäi kyllä! Tosin kävin siellä jo tiistaina, mutta luulen, että löytyy vieläkin. Niissä oli kyllä kaikissa jotain pikkuvikoja, mutta suurin osa vaikutti ihan korjattavissa olevilta :) Kauppa sijaitsee siis Keskustakampuksen Päätalossa. Kannattaa mennä sisään siitä Pinni A:ta vastapäisestä sivuovesta (jossa on pitkä katos), niin kauppa on siitä alkavan käytävän päässä vasemmalla juuri ennen alakerran aulaa. Vaikea selittää, mutta toivottavasti selkiytti :)

   Poista
  2. Joo kiva, kiitos :) Moneltakohan se aukeaa huomenna? Menen heti aamulla käymään!

   Poista
  3. Mulla on sellanen mielikuva, että se aukeaa kympiltä, mutta en osaa nyt ihan varmaksi sanoa :/

   Poista
 2. Vitsit noi maalaustelineet on kivat - ja mihin hintaan! :) Ja hatunnosto noille kutsukorttisuunnitelmille, tällaiselta antinyprääjältä ei tulis onnistumaan. :D

  Me ei vielä olla hirveästi hankintoja tehty. Haluan, että visio on tosi selkeenä koristeluista ennen ostoja. Lähinnä, ettei hutiostoja tule sitten jos ei sopivaa paikkaa löydäkään. Mutta tänään itse asiassa esittelin blogissa säilytysratkaisun onnittelukorteille, iso lintuhäkki löytyi kotoa jo ennestään ja sopii vintageteemaan hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi telineet oli kyllä löytö! Mä kyllä pyrin myös vielä rajoittamaan ostelua, kun ei suunnitelmat ole ihan selkiytyneet, mutta toisaalta tarkoitus olisi hankkia mahdollisimman paljon käytettynä/alennuksista, niin siltä kannalta taas on hyvä olla ajoissa. Pyrin kuitenkin ostamaan vain sellaista, mikä varmasti tulee käyttöön joko häissä tai sitten jossain muualla. Parhauttahan ovat tietysti tuollaiset kotoa jo valmiiksi löytyvät hyödykkeet :)

   Poista