sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!

... Eli lisää ommeltuja kortteja! Perinteiseen tapaani tein siis äidille ja mummille äitienpäiväkortit omin pikku kätösin, ja näihin ommeltuihin kortteihin pimahtaneena päätin hyödyntää niissäkin tuota ompelukonetta, joka olikin jo hetken seissyt toimettomana pöydälläni. Tällaista jälkeä sain aikaiseksi:

Äidille

Mummille
Ovat siis keskenään melko samanlaisia, perhosten asettelu on vain hieman erilainen. Näiden tekeminen sujui jo yllättävän helposti - yhteensä näihin meni puolisen tuntia, ja kerkesin siinä ajassa ottamaan kuvatkin! (Verrattuna siihen, että aiemmin väsäämääni kastekorttiin meni tuntitolkulla aikaa, eikä se edes onnistunut ensimmäisellä yrittämällä.) Tämän perusteella voisin todellakin hyödyntää ompelukonetta kutsuissa: sillä tuntuu saavan nopeasti ja helposti kivannäköistä jälkeä, joka vielä näyttää siltä, että aikaa ja vaivaa on käytetty enemmänkin ;D

Vaarana tässä näyttäisi tällä hetkellä olevan se, että käytän ompelutekniikkaa jo kaikkiin mahdollisiin kortteihin ennen häitä, jolloin se on h-hetkellä jo vanha juttu. Sekä lisäksi se, että mulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä haluaisin kutsukortteihin ommella. Perhoset näyttää kyllä kivalta, mutta ei sovi oikein marrashäihin. Sydämet olisi helppo toteuttaa tähän samaan tyyliin, mutta tarkoituksena olisi vähän niinkuin boikotoida sydämiä :D (Anteeksi nyt vaan kaikki hempeilijät, mutta mun mielestä ne on vähän korneja)

Olisiko teillä ideoita, mitä härpäkkeitä kutsuihin voisi ommella? Tekeekö kukaan muu enää nykypäivänä kortteja itse, vai ostaako/tilaako kaikki valmiita?

4 kommenttia:

 1. Tosi söpöjä! Onko noi perhoset paperia vai kangasta? :) Ne viirinauhat on kivoja mitä muistaakseni joskus koitit! Sitten tuli mieleen toisena marraskuun morsiamena tumma pohja ja keltaisia valopalloja ketjussa esim kutsun yläreunaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhoset on ihan paperia, tosin vähän tavallista paksumpaa :) Ne viirit on kyllä kivoja, mutta niissä oli melko haastavaa saada se kaari symmetriseksi (perfektionisti täällä hei). Noi pallot oli hyvä ajatus, niitä vois ommella ihan suoraan riviin, mikä olis varmaan helppoa! Kiitos ideasta, itselle ei jotenkin tullut mieleenkään peruspallot :D

   Poista
 2. Ah! Oon niin kopioimassa tän idean, meillä on kaverin baby showerit tulossa ja nuo perhoset on niin nätit! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, kiva että oli iloa postauksesta :)

   Poista