keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Polttarihaaste

Tyttö Sekä Hän -blogin Laura haastoi minut tähän Our Love is a diamond -blogin Marijan alulle laittamaan polttarihaasteeseen. Omiin polttareihini on kyllä "hieman" aikaa, mutta mietitäänpä nyt, millaiset olisivat unelmieni polttarit.1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä?
Kaasot A ja R tietysti! Näillä Supernaisilla ilmeisesti olikin jo jotain ideoita polttareiden suhteen, pelottavaa! Tietysti myös muut polttariseurueen jäsenet saavat mieluusti osallistua, mutta kaasoilla on painava päävastuu ;)

2. Ketkä osallistuvat polttareihisi?
Unelmieni polttareihin osallistuvat kaasojen lisäksi ainakin lapsuuden naapurini (jonka polttareissa itse viihdyin viime kesänä), kaksi läheisintä serkkuani, kaksi yläasteelta tuttua ystävää ja toistaiseksi määrittämätön määrä opiskelukavereitani yliopistosta - tarkempi lista varmistunee lähempänä häitä, ja sen verran varmasti vaikutan itsekin polttareihini, että toimitan tämän listan kaasoilleni!

3. Mitä odotat polttareiltasi?
Vaikea, semisti laajakin kysymys! Yhdessäoloa varmasti eniten, hauskanpitämistä porukalla. Vanhojen muistelua & uusien muistojen luomista; valokuvahirvitysten näkeminen vuosien varrelta voisi olla hauskaa, samoin olisi ihanaa, jos polttarit ikuistettaisiin kuvin ja videoin :) Skumppaa on oltava!

4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?
Aina vain vaikeammaksi menee - ainakaan en halua tietää ohjelmaa etukäteen! Selkeyden vuoksi jaotellaan tätä hieman alaotsikoihin:

Pukeutuminen: Minulle kelpaa mikä tahansa syy pukeutua pöllösti/johonkin teemaan, joten vaadin polttareita hyödynnettävän tähän tarkoitukseen. Homma on kuitenkin vietävä loppuun saakka, eikä kuitata prinsessapukua iskemällä tiaraa päähän. Kaivankohan mä tässä nyt kuoppaa itselleni...? Ainiin, olisi kiva, jos koko seurue pukeutuisi jotenkin teeman mukaisesti!

Tähän tyyliin, paitsi ei noin pikkuista mekkoa mulle, kiitos! (Kuva)
Adrenaliini: Se on ihanaa :D Jollain pitäisi saada siis adrenaliini virtaamaan ja fiilis energiseksi. Tähän soveltuu niin urheilusuoritus, esiintyminen kuin jonkinsortin kisailukin. Ei kuitenkaan mitään liian vakavahenkistä, ettei huono häviäjä -syndroomani nosta päätään.

Rentoutuminen: Tähänkin on monta konstia, riittää ihan että istutaan ringissä ja hierotaan kaikki edessä istuvan hartioita, niin kuin joskus lapsena leireillä. Myös skumppa auttaa ;) Taikauskoisena tyyppinä haaveilen myös morsiustaioista ja -saunasta, vaikka ne eivät välttämättä kovin rentouttavia olekaan...

Ravinto: Sillä ei ole väliä, mitä syödään, kunhan syödään. Nälkäisenä mua ei kestä kukaan (kysykää vaikka sulholta!). Nesteytyksestä on myös hyvä huolehtia, mutta siinä määrin, että huisin päivän tapahtumat muistaa vielä seuraavanakin päivänä ;) Mainitsinko jo sen skumpan?

Iltaohjelma: Iltaa voidaan viettää jossain mökillä tai baarissa tai missä vaan, yhdellä ehdolla: Tinakenkätyttö, sen on soitava!

5. Mitä et halua polttareidesi sisältävän?
Toivottavasti tämä on itsestäänselvyys, mutta ei mitään sairaita mauttomuuksia, eihän? Sanotaanko, että voin kyllä kerätä avioliittoneuvoja muukalaisilta, mutta mitään en rupea myymään. Ja jos pidetään se pukeutuminenkin hyvän maun rajoissa ;) Srippareita en myöskään halua, kokisin sen kuitenkin vaivaannuttavaksi. Käytännön seikoista sen verran, että en halua järjettömiä kustannuksia kenellekään, enkä myöskään kellon kanssa kiireellä paikasta toiseen juoksemista. Viimeisenä vielä: älkää laittako mua syömään mitään ällöä, mua alkaa helposti yököttää, ja muistakaa, etten syö lihaa (tämä huomautus siksi, että sulhon serkulle syötettiin sen polttareissa härän tms. kiveksiä - juu, ei kiitos minulle!).

Ei tätä :D (Kuva)
Oliko pahat raamit? Luotan kyllä siihen, että polttarini tulevat olemaan unelmien täyttymys, vaikka nämä mainitsemani asiat eivät toteutuisikaan, kyllä kaaso-kullat mut sen verran hyvin tuntevat! Seuraavaksi unelmapolttareitaan pääsevät kuvailemaan:

Miss P, Born to be:
Jannica, No tahdon, tahdon!
Karoliina, Love is a million little things

Muutkin halukkaat saavat tämän toki tehdä. Kopioikaa siis ylimpänä oleva haaste-kuva ja vastatkaa siinä oleviin kysymyksiin, sekä haastakaa haluamanne määrä morsiamia mukaan pohtimaan omia unelmapolttareitaan!

2 kommenttia: