sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kaasot (ja niiden lahjukset)

Häähommat on taas nytkähtäneet hieman eteenpäin: Mulla on nyt kaksi ihanaa kaasoa!

Ystäväni A ja R olivat siis suunnitelleet meidän pään menoksi musikaalia ja tyttöjen iltaa perjantaiksi, ja heti näistä suunnitelmista kuultuani päätin iskeä kyselyineni tuolloin. Päätin tehdä molemmille kortit ja pienet kaasojen selviytymispakkaukset, sillä pelkäsin, että jos jätän suunnittelun vain sille tasolle että "kysäisen sitten sopivassa välissä", niin en uskalla kysyä ollenkaan - nyt olin tehnyt niin paljon valmisteluja, ettei enää voinut perääntyä :D 

Molemmat saivat siis nimellään varustetut kortit:

 
Korttien takapuolelle olin kirjoittanut sen, mitä häistä tiedetään ja kaasojen tehtävät:


... lisäksi takapuolella oli kuva suositellusta kaaso-lookista:

(Kuva)
Helpotuksekseni molemmat suostuivat tehtävään näillä ehdoilla! (Tämä muistetaan sitten kun niitä kaasojen mekkoja metsästetään!) Molemmat myöntyivät myös spesiaalipyyntöihini: R tulee tekemään häämeikkini ja A ottaa päävastuun hääpäivän sujuvuudesta.

Selviytymispakettien kokoaminen oli yllättävän vaikeaa, sillä ensin oli haasteena löytää sopivat laatikot. Kuvittelin, että niitä löytyisi jokaisesta kirjakaupasta/askarteluliikkeestä, mutta eipä vaan löytynytkään. Lopulta löysin Tullintorin kirjakaupasta yhdet hirvitykset (onneksi olivat sentään melko edulliset). Maalia siis pintaan vaan, sopivaa akryylimaalia löytyikin kaapeista valmiiksi. Tarkoitus oli repiä noista tuo pintamuovi pois, mutta eihän se niin vain lähtenytkään, joten maali ei nyt ole kovin tiukassa ja ropisee pois, kun kantta käyttää :/ Muuten sain kyllä rasioista mielestäni ihan kivan näköiset:

Seuraava haaste olikin paketin täyttämisen kanssa, sillä rasiat olivatkin hitusen liian pienet. Metsästin siis hetken jos toisenkin sopivan kokoista muistilehtiötä ja kynää (kunnes tajusin, että kynän saa tungettua tuonne kulmasta kulmaan...), mutta onneksi täydellisen kokoinen muistilehtiö oli myös täydellisen ihana! Tässä pakkauksen sisältöä:

Muistilehtiön lisäksi pakkauksessa oli siis pikkupullo neuvoa-antavaa, kaason veto-kortti (josta kaasojen kommentti: "Onks näitä vaan yks?!"), päätetyt värit sekä kynä (ja Ystävälle-Kismet, mutta ne ei mahtunut laatikkoon sisälle...).
Tuntui kelpaavan :) Korkkasimme tilaisuutta varten ostamani kuohuvan ja jatkoimme iltaa - täytyy sanoa, että ihana ilta olikin! Syötiin meillä tortilloja, käytiin katsomassa se musikaali (I wanna rock) ja palattiin taas meille maistelemaan viiniä. Puolilta öin lähdettiin Gloriaan, jossa viihdyttiinkin sitten pilkkuun asti. Eilen käytiin vielä vähän shoppailemassa ja vohvelikahveilla ennen kuin R:n oli aika palata pääkaupunkiseudulle.

Ainiin, voisin tietysti lyhyesti kertoa, keitä kaasoni ovat.

- Kohtalokkaan sinkkuristeilyn seurueeni, siis. Tapasimme lukion ensimmäisellä ja A ja R ovatkin ainoat lukiokaverini, joihin pidän vielä aktiivisesti yhteyttä (heitäkin näen aivan liian harvoin!). Oikeastaan en olisi voinut kuvitellakaan kaasoiksi ketään muita: halusin kaasot, jotka tunsivat minut jo ennen kuin tapasimme sulhon kanssa ja jotka edelleen tuntevat minut. Ensimmäinen ehto sulki pois kaikki yliopistokaverit ja toinen melko lailla kaikki lapsuuden kaverit - onneksi nämä kaksi ovat täydelliset; olisin voinut valita heidät jo pelkästään siksi, että he olivat mukana tuolla risteilyllä. Kiitos viikonlopusta, ihanaiset - ja ilmoittakaa, kun löydätte tänne :D

5 kommenttia:

 1. Sait polttaripostaushaasteen mun blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hieman aikaista kenties pohtia polttareita, mutta eiköhän tuo onnistu. Kiitos haasteesta!

   Poista
  2. Koskaan ei oo liian aikasta ;)

   Poista
 2. Heeei ihanainen!! Täällä kaaso kirjaimella R!! Mä löysin sut =) täytyy sanoa että nauroin itseni kipeäksi sille sinkkuristeily- postaukselle: "sortui miehisen vetovoiman alla" <3
  Täytyy sanoa kun olen tän blogin postaukset lukenut niin olen itsekin vähän enemmän perillä koko hääsuunnittelusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NONIIN, vihdoin! Oon jo viikon ootellut, että koska teistä kuuluu jotain :DD Mäkin oon todennut, että ihan vaan blogeja lukemalla musta tulee varmaan hääsuunnittelun ammattilainen, eiköhän me ihan hyvät kekkerit saada aikaseks ;)

   Poista