sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Inspiraatiokuvia

Parin konkreettisen saavutuksen jälkeen olen siirtynyt suunnittelussa siihen, mistä useimmat morsiamet sen kai aloittavat: Pinterestiin! Vielä on nimittäin omasta mielestäni liian aikaista tehdä hankintoja, kun häiden teema ja värimaailmakaan eivät ole aivan selvillä. En halunnut vaivata juhlatilan esittelijää nyt heti toisella käyntikerralla, joten menemme varmistamaan värit vasta kesäkuussa, kun tila toimii kesäteatterinäyttämönä. (Älkää kysykö, miten aion malttaa himmailla suunnitteluissa sinne saakka...)

Tietysti ennen kesäkuuta olisi hyvä miettiä valmiiksi sitä tyyliä, mitä me värien selvittyä lähdetään hakemaan, jotta päästäisiin sitten mahdollisimman nopeasti suunnittelusta tekemiseen. Mulla tuli nimittäin sellainen olo, että aiemmin haikailemani meriteema voi olla semihankala toteuttaa vanhassa puutalossa (kun en haluais vaan tunkea ankkureita ja ruoria joka paikkaan). Maalasromanttiset/rustiikkiset tyylit on ainakin kuvissa näyttäneet ihanilta ja sellainen tyyli voisi olla helpompi toteuttaa Omassa Tuvassa. Väreissä oon kuitenkin vielä pitänyt pääni, eli (navyn) sininen on se meidän juttu :)

Tässä muutama suosikkini Pinterestistä:

(Kuva)

Tämä pöytäkoriste on aivan ihana! Tykkään tässä myös kokonaisuudesta: nuo valot ja tuo sininen pöytäliina - täydellistä! Kukkiahan meille ei ole tulossa, mutta purkkeihin voisi varmasti laittaa myös (kelluvan?) kynttilän tai vaikka puun oksia. Itse pöytäkoriste ei myöskään varmasti rasittaisi kukkaroa kovasti, mutta jos toteutan tämänhetkisen pakkomielteeni tuollaisista sinisistä pöytäliinoista, niin se voi sitten jo maksaakin...

(Kuva)
Edelliseen teemaan sopivaan tarjoiluun, ihana idea! (Psst, miksikä näitä monitasotarjottimia oikeastaan kutsutaan?) Meille ei välttämättä tule varsinaista hääkakkua, vaan harkinnassa ovat kuppikakut, niitä voisi tarjoilla tällaiselta :)

(Kuva)
Meille tulee todennäköisesti pitkät pöydät, joten tässä on kokonaisuus, jollaista voisi lähteä tavoittelemaan! Tähän pitäisi vain yhdistää hieman sitä juhlapaikan vihertävää sävyä ja korvata kukkaset kynttilöillä, niin avot!

(Kuva)
Voiko kauniimpaa valaistusta olla?! Kuinkahohan vaikea tämä olisi toteuttaa meidän juhlapaikalla...? Pitää vähän tsekkailla ikkunoitakin sitten kesäkuussa, jos tämä vaikka toimisi ikkunaseinällä :)

(Kuva)
Mikäli halutaan sittenkin pitää kiinni siitä meriteemasta, niin tämä voisi toimia! Sopisi marraskuun pimeyteen, ja melko varmasti myös vanhahtavaan puutalomiljööseen.

Lopuksi vielä väri-inspiraatiota Weddings in Winnipeg -sivuston inspiraatiohuoneesta: (Tämä innosti myös, mutta siitä en saanut kuvaa tänne.)


Mitäs tykkäätte näistä? Millaisia teemoja ja värimaailmoja teille muille on tulossa?

4 kommenttia:

 1. Meillä on palapeliteema koska kosin Sulhoa palapelillä.;) Ja väreinä elokuun syksyiset (vaikka se onkin vielä kesäkuukausi) punainen,vihreä ja oranssi. Meidän lempparivärejä kuitenkin.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Oli pakko käydä lukemassa kosinnasta blogissasi, en ollutkaan niitä vanhempia tekstejä vielä lukenut :) Olisikin täydellistä, jos teema liittyisi noin vahvasti siihen omaan tarinaan!

   Poista
 2. Enpä ite ollu ees hokassu koko pinterestiä! :D hyvä että muistutit. :) jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi.

  www.heinakuumorsian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, ennenkuulumatonta ;D Tervetuloa seurailemaan, pitääkin käydä tsekkaamassa sun blogi!

   Poista