maanantai 19. tammikuuta 2015

Tilannekatsaus

Tilannehan ei varsinaisesti ole muuttunut sitten viime perjantain, mutten keksinyt osuvampaakaan otsikkoa... Blogiin lisäsin pari uutta välilehteä: Tehtävälistan ja Budjetin. Molemmat ovat kyllä melkolailla alustavalla, epämääräisellä tasolla, mutta antavatpahan nyt jotain suuntaa siitä, mitä pitäisi tehdä ja mihin hintaan :D

Olen yrittänyt myös miettiä häiden värimaailmaa, sillä koska juhlapaikassamme on niin kovasti sitä epämääräisen vihreää, ajattelin, että se on parasta ottaa vain rehellisesti mukaan hääväreihin. Tähän mennessähän ainut varma väri oli sininen, joka edelleen on ja pysyy. Ongelmani on nyt vain se, etten tietenkään muista, minkä epämääräisen sävyistä se juhlatilan vihreä nyt olikaan. Netissä olevat kuvatkin vääristävät melko kovasti, sillä kun niistä yrittää poimia väriä, saa irti vain harmaata. Näillä näkymin käydään paikalla seuraavan kerran kesäkuussa, joten pitää sinne asti viivytellä värimaailman lukkoon lyömistä. Tässä kuitenkin muististani&nettikuvista sekoitettu ajatus siitä, mikä se vihreän sävy mahdollisesti oli, sekä siihen (ja omaan makuuni) sopiva sinisen sävy:

 

Näiden kahden lisäksi olen miettinyt kolmanneksi väriksi jotain lämpimämpää väriä, mutta en oikein tiedä, mitä. Tuo Oman Tuvan ulkoseinän väri voisi olla aika kiva? Yritin myös määrittää väriä sille tapettirullalle, joka ostin potentiaaliseksi korttimateriaaliksi, mutten osaa. Otin tekniseksi apuvälineeksi skannerin, eli siis skannasin pienen palan ja yritin kuvankäsittelyohjelmalla löytää siitä järkevää sävyä, mutta skannaus vääristi väriä aika paljon.

Omaan makuuni vihreä ja sininen kaipaisivat jotain rutkasti lämpimämpää joukkoonsa, joten saa nyt nähdä mitä tästä tulee :D Kuitenkin olen melko varma, että meille tulee kolme pääväriä värimaailmaan, ja kaksihan niistä on jo melkein päätetty, eli semi-hyvällä mallilla nämä mietinnät.

Näiden lisäksi olen miettinyt sitä avustajien värväämistä (heistähän olisi hirmusti hyötyä tällaisissakin suurissa päätöksissä!) tai lähinnä sitä, miten itse pyytäisin kaasojani. Sulho ei nimittäin innostunut mistään kommervenkeistä bestmanin pyynnön suhteen, aikoo vain sopivan tilaisuuden tullen kysäistä (mutta ei tietääkseni kysynyt vielä, vaikka vietti viikonlopun kyseisen tyypin luona).

Vielä toissapäivänä vahvin suunnitelmani oli lähettää ystävänpäiväkortit, joissa esittäisin asiani, sillä vain toinen kaasoista asuu Tampereella, emmekä hänenkään kanssa näe kovin usein. Eilen sain kuitenkin tekstarin, että tyttöset olivat keskenään suunnitelleet tapaamista Tampereella parin viikon päästä päivänä, joka minullakin sattui olemaan vapaana. Suunnitelmissa on siis viettää jonkinlaista tyttöjen iltaa kolmistaan tuolloin, eli täydellinen tilaisuus minulle - nyt pitää vain keksiä, miten pyynnön esitän. Ihanaa, kun joskus sentään asiat selkiytyvät ihan itsestään!

2 kommenttia:

  1. Suomalaisille on tyypillisempää kysyä kasvotusten tahi soittaa/laittaa viestiä. Itsekin helposti sekoaa näihin amerikkalaisiin erikoisuuksiin, että aina pitäisi joka tapahtumassa olla jotain suurta. Itse pyysin ekan kaason tekstarilla ja kaksi muuta myöhemmin kasvotusten ilman mitään kommervenkkejä. Nyt tosin kun pidän ensi kuussa kaasojen iltaa meillä ja kaasot pääsevät toista kertaa tutustumaan toisiinsa, annan heille kaasojen selviytymissetin häitä varten. Huumorilla höystettynä tottakai. Häiden jälkeen ajattelin josko veisin heidät kiitokseksi ulos syömään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, etten ehkä saa oikeita sanoja suustani, joten päätin väsätä kortit, jotka ojennan neidoille huomenna. Lisäksi kokosin myös pienen selviytymispaketin molemmille, mutta ne ajattelin antaa vasta, kun (toivottavasti) suostuvat tehtävään, ettei "lahjus" painosta suostumaan. Tietenkin asiat voi tehdä myös yksinkertaisesti, mutta tässä vaiheessa hääsuunnitelmia, kun ei vielä ole paljon konkreettista tekemistä, niin oli kiva päästä vähän askartelemaan :)

      Poista