maanantai 15. joulukuuta 2014

TV-häät

Mä aina naureskelen, että olisi ollut mahtavaa, jos me oltaisiin tavattu jossain Sinkkulaiva-tyyppisessä tv-sarjassa, ja nyt voitaisiin järkätä tarinalle jatkoa tv-häiden merkeissä. Tosin suomalaiset tosi-tv-sarjat on aina todella vaivaannuttavia ja luonnottoman oloisia, joten ehkä ei sittenkään. Sitä paitsi, vaikka olen katsonut vain yhden jakson suomalaista Neljät häät -versiota, tyypit haukkuivat siinä toistensa häät niin lyttyyn, että itse räjähtäisin, jos joku kommentoisi järkkäämiäni juhlia siihen tyyliin. Tai kenenkään muunkaan järkkäämiä, itse asiassa.

Ennen kihlautumista en ikinä jaksanut innostua hääohjelmista, kun katson telkkaria muutenkin tosi vähän. Kihlautumisen aikoihin Brittien Häät sulhasen tapaan sattui kuitenkin pyörimään telkkarissa jatkuvalla syötöllä, ja kun satuttiin vielä olemaan siellä Saariselällä jatkuvasti puhkoisina kaikesta ulkoilemisesta, eikä nettiäkään ollut, niin sitä tuli katsottua muutama jakso päivässä. Itse asiassa on varmaan tämän ohjelman syytä, että innostuinkin omien häiden järkkäämisestä vähän pikaisemmin kuin oli ajatus.

Koska onhan tää nyt ihan vastustamatonta! (Kuva)
 Musta tää sarja oli ihan mahtava, koska sulhasilla oli ihan huikeita ideoita! (Okei, varmaan niillä on ihan ammattimainen tiimi tässä auttamassa, mutta haluan uskoa, että ainakin ne alkuperäiset ideat oli sulhasten omia!) Suosikkejani ovat olleet Ylpeys ja ennakkoluulo -teema, ja jouluhäät keskellä kesää. Ja häät huvipuistossa - ihanaa!

Morsian ei lämmennyt huvipuistohäille :( (Kuva)
Keväällä ja kesällä tapoin aikaa myös katselemalla Neljät häät Amerikassa -jaksoja Ruudusta. Nämäkin olivat ihan kivoja, mutta alkoivat aika nopeasti toistaa itseään, eikä uusia, omaperäisiä ideoita tullut samaan tahtiin kuin sulhasten häissä. Mutta ainakin tuli selväksi, että ne centerpiecet on tosi tärkeitä, kun kilpasiskot kommentoivat joka häissä ensimmäisenä niitä.

Tällä hetkellä olen melko lailla koukussa Häähulluihin (kumma tapa suomentaa Bridezillas - itse puhun aina hirviömorsiamista). Sinänsä tyhmää joo, koska tähän verrattuna Neljät häät on huiman vaihteleva ja idearikas, mutta näitä järjettömiä hirviömorsiamia on vain hauska katsoa :D Mullahan on hirviömorsiamen piirteitä ihan luonnostaan (huono häviäjä, perfektionismi, kaikki-pitää-olla-niinkuin-mä-haluun...), joten musta on ihana katsoa, että en oo sentään tommonen. (En oikeasti ole!)

Jos ei raivoaminen auta (Kuva)

Ehkä itkeminen auttaa (Kuva)
Parasta näissä itkukohtauksissa on se murheellinen viulumusiikki taustalla! Toisaalta jokaisen morsiamen kohdalla huolestun kevyesti siitä, mihin ihmiskunta on menossa, ja todella toivon, että vähintään puolet draamasta on näyteltyä. Nyt onkin aika jatkaa tämän päivän hirviömorsianten parissa (okei, koko ajanhan ne pyörii tuossa taustalla), mutta kysäisisin vielä telkkarisuosituksia muilta hääohjelmien ystäviltä: Mitä hääohjelmia te seuraatte (ja mitä kautta - suorana telkkarista vai mistä?)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti