sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kampausideointia

Kuten mekkoakaan, en ole ikinäkoskaan miettinyt hääkampaustakaan. Olen aiemmin käynyt kampaajalla juhlakampausta varten tasan kaksi kertaa (ysiluokan päättäjäistanssit ja vanhojen tanssit), ja vaikka olin molemmilla kerroilla ihan tyytyväinen lopputulokseen, olen myös sitä mieltä, että se on jäätävän kallista. Tosin pari vuotta sitten, kun olin (lähes) kokoaikaisesti töissä, kävin parin kuukauden välein kampaajalla värjäämässä ja leikkaamassa pehkoni - ei halpaa lystiä sekään. Oli miten oli, olen kyllä sitä mieltä, että jos joskus harvoin menee kampaajalle laitettavaksi, niin hääpäivänään :)

Mitä niille hiuksille sitten tekisi? Kuten vuosijuhlapostauksessa mainitsin, hiukseni ovat melko hankala tapaus. Espanjalaisten mielestä kyllä "ihanan sileät", mutta esimerkiksi äidilleni niiden letittäminen oli aina työn ja tuskan takana ja itse en ole vielä kertaakaan onnistunut letittämisessä siedettävästi. Liukkaat kuin mikä, siis. Lisäksi ne ovat taipuisat (eli jos haluaa oikeasti suorat hiukset, pitää käyttää suoristusrautaa), mutta kiharat näissä eivät pysy millään (paitsi sellaisella muotoilutuotemäärällä, joka voisi olla pienen kampaamon varasto - ja silläkin vain, jos ei sada). Pituutta näillä on tällä hetkellä noin lapaluiden puoliväliin.

Aiemmin olin kyllä melko vahvasti sitä mieltä, että haluan hääpäiväksi vain näyttävät kiharat, suoristumisriskistä viis. Ajattelin, että hiukset auki näyttäisin eniten omalta itseltäni, mutta että kiharat toisivat kampaukseen juhlavuutta:

(Vasen) (Keskellä) (Oikea)
Harmittelin jopa hieman sitä, että nuttura olisi ehkä kuitenkin jotenkin laitetumpi, mutta kun en mä varmaan näyttäisi yhtään itseltäni. Paitsi että sitten aloin miettiä, että miksen näyttäisi - mullahan on arkenakin hiukset yleensä kiinni, eikä auki, ja yleensä myös näytän mielestäni nätimmältä ja jotenkin ryhdikkäämmältä hiukset kiinni, erityisesti hiukset nutturalla, joita olenkin viime aikoina alkanut suosia. Eli entä jos sittenkin nuttura:

(Kaikki kuvat)
Todennäköisimmin päädyn kuitenkin näiden kahden sekoitukseen, eli jonkinlaiseen kiharanutturaan:

(Vasen) (Keskellä) (Oikea)
Kampauksen valintaan vaikuttavat tietysti mekon tyyli ja korut, mutta nämä nutturat on kyllä ihania! Yritin valkata näistä suosikkia, mutta en pystynyt, eli tosiaan muulla pukeutumisella ja laittautumisella on vielä paljon vaikutusvaltaa kampauksen suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti