torstai 2. lokakuuta 2014

Homma etenee

Jännittävää, kuinka voi olla samaan aikaan todella tehokas ja todella saamaton fiilis. Alkuviikosta panostin superisti kouluun (eli kirjoitin kaksi espanjan ainetta ja luin huimat 90 sivua isotekstistä, suomenkielistä tenttikirjaa - teinköhän mä oikeesti sittenkään mitään?), ja podin huonoa omaatuntoa, kun en saanut aikaiseksi edetä juhlapaikkaselvittelyissä "vieläkään". Noh, tänään sitten sain läheteltyä ensimmäisiä sähköposteja (wuhuu!) - jotenkin onnistuin käyttämään tähän toimintaan noin neljä tuntia, ja nyt on sitten huono omatunto, kun en ole lukenut tänään lainkaan. Yep, vaikea elämä!

Mutta siis, lähetin sähköpostia siis muutamaan juhlapaikkaan (suurin osa oli aiemmin mainitsemiani paikkoja, mutta vähän tuo lista muuttui), ja itse asiassa sain jo kaksi vastaustakin! TaPS:n maja vaikutti ihan lupaavalta (100 henkeä mahtuu hyvin, hinta tällä hetkellä 650e pe-su) ja sitä voi mennä katsomaan milloin vain maanantaisin klo 17 ja 19 välillä. Kuvien perusteella tämä ei kyllä ole ihan sellainen, mitä haemme, mutta sijainti Naistenlahdella on loistava, eli pitäähän tämä katsastaa! Liutun juhlatalon emäntä taas ilmoitti olevansa äitiyslomalla, eli he eivät vielä myy juhlia vuodelle 2016, ja mainitsi myös, että talviaikaan 100 vieraalla tulisi olemaan kovin ahdasta, mikä sulkee tämän paikan pois laskuista.

Pientä edistystä, mutta edistystä kuitenkin :) Hulluuttani laitoin myös Viking Linelle kyselyä siitä, olisiko millään tavalla realistista kuvitella juhlivansa 100 vieraan häitä laivalla - olin jo periaatteessa hylännyt ajatuksen laivahäistä, mutta koska ehdin jo muutaman vuoden elää jossain rinnakkaistodellisuudessa (jossa mm. rahavarantomme ovat ehtymättömät), niin pakkohan minun on oikeasti kuulla joltakulta järkevältä, että tämä ei a) ole mahdollista b) ole mahdollista ainakaan niillä resursseilla, joita meillä on.

Tanssikurssilla ollaan myös jatkettu! Viimeviikkoisella foksi-kerralla meni ihan hyvin, sulho ainakin tykkäsi tästä simppelistä tanssista - itsehän olin vielä melko väsynyt viisaudenhampaan poiston takia (lähinnä ehkä siksi, etten puudutuksen takia ollut syönyt juuri mitään). Tällä viikolla tanssittiin jenkkaa, joka oli muuten ihan mahtavaa urheilua, miesvanhusraukaltani meinasi ihan kunto loppua kesken. Muutaman kerran on kyllä ollut kriisi lähellä, mutta eiköhän me vielä selvitä kahdesta jäljellä olevasta kerrasta (tango ja hidas valssi), ja jatketa tätä harrastusta vielä niiden jälkeenkin; toivossa on ainakin hyvä elää...

Tämän yhteisen harrastuksen lisäksi päätettiin panostaa parisuhteeseemme pikku matkalla: varasimme marraskuun alkuun pitkän viikonlopun Budapestiin! En malttaisi odottaa! Toisaalta kyllä myös ahdistaa, että matkan takia pitää kiriä opiskeluissa hieman tavallista enemmän, mutta enköhän mä selviä, seuraava periodi on kuitenkin vähän rauhallisempi kuin tämä. Tai niin mä aina etukäteen kuvittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti