maanantai 8. syyskuuta 2014

Miksei mitään tapahdu?

... Häiden suhteen siis, tai blogin? Koska elämä. Viimeinen kesä"loma"viikko menikin jo ihan täysin opiskellessa, kun iskin siihen sen viimeisen kesätenttini - ja tapojeni vastaisesti aloin lukea vasta viikon etukäteen, mikä tiesi kirjastossa istumista kahdeksan tuntia päivässä. Tästä selvittyäni piipahdin kotiseudulla, ja sitten pitikin jo olla täällä vastaanottamassa uusia fukseja! Aloitin itse siis toisen opiskeluvuoden ja toimin tämän syksyn tuutorina, eli viime viikko hujahtikin siinä ja sama meno jatkuu. Missähän vaiheessa sitä ehtii taas keskittyä kunnolla omaan opiskeluun, saatika häihin!

Noh, onhan mulla tässä pari vuotta aikaa. Ei kyllä yhtään tunnu siltä, ainakaan jos lukee muiden hääblogeja. Tuntuu, ensi kesän morsiamilla on jo kaikki minuuttiaikataulua myöten valmiina, ja jopa ne parin vuoden päästä häitään juhlivat ovat ainakin miettineet ihan kaikkea. Kaikkea, siis sellaisia asioita kuin musiikki, kampaus tai pöytäliinat. Nopeimmilla on jo häämekko kaapissa.

Itsehän olen vasta juhlapaikkoja hieman vilkuillut. Tai itse asiassa vilkuillut ihan liikaa, ja tehnyt mitään konkreettista ihan liian vähän. Pitäisi laittaa kiinnostaviin paikkoihin sähköpostia ja kysellä, josko niitä pääsisi katsomaan, sulhanenkin meinasi, että tottakai pitää mennä nyt marraskuussa tutkailemaan, että miltä ne näyttää. Itsestä tuntuu vain, että me ollaan kamalan ajoissa. Että ihan varmasti kaikki vuokraajat pitää meitä ihan pöhelöinä.

Kyllä, tämä fiilis sopii ihan loistavasti yhteen tämän toisen, "apua kaikilla muilla on jo kaikki valmiina"-fiiliksen kanssa. Tiedän tosin, että loppujen lopuksi ajatus siitä, että pitäisi jo saada jotain konkreettista tehtyä, voittaa. Olen nimittäin about maaliskuusta saakka nähnyt painajaisia siitä, että ollaan menossa naimisiin ja olen unohtanut järjestää häät. Siis luokkaa, että ollaankin vaan perheiden kesken jossain kotona "juhlimassa", ja kukaan ei edes näe meidän häävalssia, kun ei niitä muistettu pyytää katsomaan. Eikä mulla ole hääpukua. Eikä muuten ole mitään syötävääkään. Näinhän se menee, jos ei vieläkään ole tehnyt mitään!

Paitsi olenhan minä ollut blogin suhteen supertehokas, siirtelin tätä nimittäin Google+-profiiliin, ja sitten taas Blogger-profiiliin. Mahtavasti käytettyä aikaa! Eli jos olet havainnut kummia ilmiöitä täällä, niin ne eivät ole sinun päässäsi, vaan minun päässäni - jotenkin hairahduin ajattelemaan, että Google+ olisi varmaan kätevä (ainut vain, etten voinut liittää blogia oikeaan profiiliini, joten ei niin kätevä sittenkään), mutta sitten aloin kaivata tuttua Blogger-profiilia. Mahtavaa, jos häiden järjestäminen on yhtälailla soutamista ja huopaamista :D

2 kommenttia:

 1. Mulla oli puolitoista vuotta sitten vielä ihan samanlainen olo. Miksen saa mitään tehtyä ja miksi kaikilla muilla on jo kaikki tehtynä?
  Höpöhöpö kellään muullakaan saman vuoden morsiamella ollut mitään tehtynä. Seurasin vain vuotta aikaisemmin avioituvien blogeja ja totta kai heillä oli homma pidemmällä kuin minulla!

  Nopeasti se aikaa menee ja mitä lähemmäs hääpäivä tulee, sitä helpommin sen jäljellä olevan ajan hahmottaa, ja saa niitä asioita tehtyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, jos ihan aivoillani ajattelen, niin me ollaan itse asiassa oikeinkin hyvissä ajoin, mutta kauhean ristiriitaiset tuntemukset on kyllä tässä asiassa :D Ja kun ihan oikeasti, joillakin parin vuoden päähän häitään suunnittelevilla tuntuu olevan jo kaikki selvää, vaikka varmaan heilläkin ehtii osa suunnitelmista muuttua, kaksi vuotta on kuitenkin melko pitkä aika!

   Kiitos lohduttavasta kommentista joka tapauksessa!

   Poista