tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen merkintä!

Hei vaan!

Täällä huutelee blogimaailman uusi tulokas, Marrasmorsian. Tai olen minä pari kertaa aiemminkin blogia kirjoitellut, mutta tuolloin kyseessä oli lähinnä omalle kaveripiirilleni päivittämäni blogi vaihto-oppilasmaailmasta, ja siitä on niin paljon aikaa, että tekniikka on kovasti kehittynyt ja tämä tyttö jäänyt kehityksestä jälkeen! Ensimmäinen blogauskuukausi kuluikin oikeastaan siihen, että sain itselleni bannerin väsättyä ja tuota sivupalkkia rukailtua (lopputuloksesta näkee myös, että ihan alkumetreillä ollaan...). Viimeksi kun blogia kirjoittelin, tein sen ihan valmiille pohjalle - hyvä jos fontteja osasin vaihtaa!

Toivotaan kuitenkin, että tekniset taidot tässä kohenevat samaa tahtia kuin ymmärrys häiden ihmeellisestä maailmasta kasvaa. Tällä kertaa päätin tosiaan lähteä kirjoittelemaan omasta matkastani alttarille (tai no, meidän tapauksessa, siviilivihkimiseen missälie). Kirjoittaminen on houkutellut jo vuoden verran, ja kohtalaisen selkeän aiheen sain vuodenvaihteessa, kun poikaystävä päätti pulkkamäessä kosaista.

En oikeastaan koskaan ole haaveillut omista häistäni, ja itse asiassa pääsin vasta pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa häissä vierailemaankaan, siksipä lasken itseni hääuntuvikoksi. Kaikenkaikkiaan olen päässyt juhlimaan kaksissa häissä, ja niiden pohjalta pitäisi meidän juhlia lähteä suunnittelemaan. Paitsi että kumpikaan noista häistä ei oikein tuntunut ihan meidän tyylisiltä, joten oikeastaan suunnittelu lähtee koko lailla tyhjältä pöydältä.

Tyhjänä ovat myös lompakot, ja siitäkin johtuen häät on sovittu vasta parin vuoden päähän. On siis kunnolla aikaa säästää, suunnitella ja askarrella. Blogin kannalta tämä tarkoittaa varmasti moneen kertaan uusiksi meneviä ajatuksia, sekä myös jonkin verran "täytekirjoituksia" muusta elämästä, ettei aivan vaivu hiljaiseloon, vaikkei häiden suhteen jatkuvasti kovasti tapahtuisikaan.

Ainiin, ensimmäisessä postauksessa voisi tietysti kertoa myös jotain itsestään :) Olen siis 23-vuotias neitokainen, kotoisin pääkaupunkiseudun liepeiltä, mutta olen asunut nyt kolmisen vuotta Tampereella, jonne lähdin tämän miekkoseni perään. Nimimerkin taakse piiloudun, jotteivät hääsuunnitelmat olisi kaikkien vieraiden tiedossa jo vuosia ennen itse juhlaa, mutta tutut minut varmasti tunnistavat.

Tällä hetkellä elämään kuuluu vaaleanpunaisen (ainakin useimmiten!) parisuhteen lisäksi lähinnä koulua: fuksivuotta Tampereen yliopistossa on jäljellä kolme tenttiä, jotka toivottavasti saan kesäkuun aikana tehdyksi. Kesällä yritän tehdä myös töitä, tällä hetkellä kiertelen tamperelaisten ovilla houkuttelemassa heitä kuukausilahjoittajiksi SOS-Lapsikylälle. Kyllä, olen siis kaikkien rakastama feissari.

Vaikka kirjoitan blogia lähinnä omien häähöyryjen purkamiseksi ja ajatusten koossa pitämiseksi, olisi ihana kuulla, jos näitä lukee joku muukin! Ehdottomasti haluan myös tietää, jos joku epäilee tunnistaneensa minut nimimerkin takaa ;)

Jätä ihmeessä kommentti tai laita sähköpostia: marrasmorsian [at] luukku.com.

Tervetuloa seuraamaan!

2 kommenttia:

  1. Näin pikaisesti vilkaistuna, meillä näyttää tosiaan olevan aika sama meininki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikös! Meidän häissä tulee kuitenkin olemaan paljon sinistä, joten onneksi erojakin löytyy :P

      Poista